Ahojte mile zienky ... Dufam ,ze ma nevysmejete ale mam taku cudnu otazku ... je to uz 14 rokov co som porodila svojho syna ...a ja si vlastne nepamatam ake to bolo na zaciatku . Ale s manzelom sme si povedali ,ze preco nemat druhe mimi. Som bez liekov asi pol roka ...a teraz som uz hned ,, pritom ,, som povedala ...a budeme mat male . No najdivnejsie je ,ze je to 6 den a mna bolia prsia a mam take divne pocity vo vajecnikoch ...a pod brusku niesu to velke bolesti ale je to nieco divne ... prsia ma ala bolia hlavne z bocnych stran dost silno. Tak moja otazka znie ...Mozem byt tehotna ? Na test je skoro ...a do mrchy mam 12 dni ... pytam sa preto lebo ja si to neviem vysvetlir ... mala nejaka z Vas tak skoro take problemy ?
@iva882210 12 dni do ms,to este len vajicko vystrelilo z folikulu a prechadza vajickovodom
Príznaky tehotenstva určite nie....
12 dni do ms priznaky tehu urcite nie, ak by to boli tehotenske priznaky uz by aj test ukazal co je vellmi velmi skoro kedze litealna faza trva 12-16dni. Cize si mohla mat akuraz ovulaciu
Nie, este je skoro
zrejme to bola skor ovulacia a preklopili sa ti hormony dio 2 fazy cyklu, kedy nastavaju priznaky PMS.
@sense ja viem ,ze teraz vyznejem ako debil ...ale aj tak sa spytam .... 3 den po sebe mam nevolnosti ale nevracala som , zavrate , a krize ma pobolievaju ale len vecer ....a nevolnosti nemam rano 😳 ale 3 den po sebe poobede ...ale to take ,ze dnes sestra v meste myslela ,ze tam odpadnem aj tak som sa citila ... nebolo nejake extremne teplo . A test som robila bol negativny ale je to len 11 dni po ,, .... a jedna jedina vec co som spozorovala je ,ze mam divne oci ...ozaj nieco nanich je divne ... neviete mi poradit ci mam vyhladat lekara ...dnes som navstivila len lekaren dal mi dvojo liekov aby mi bolo lepsie a velmi nepomohli az teraz sa mi polepsilo a to je pol 11 vecer 🤷♀️
a nevsugerovala si si tie "priznaky"? z vymysleného/želaného tehotenstva sa vie aj laktácia spustiť
@zuzanka.zuzu neviem ,ze ci som si to nevsugerovala ale citim akusi hrcku v ohambi ..tak , uz to asi tak bude ..prave lezim da sa to nahmatat citit to ... som len trochu neista lebo pri synovi ma boleli prsia a teraz akoze vobec nic ...pockam do ms a uvidim ... dakujem za odpoved .🙃😍
@sense testy negativne minuly tyzden ...ale dnes je to uz 8 den co meskam a krize ma maju zabit tak ma bolia. Myslela som ze to dostane a okrem vytoku absolutne nic. Po naliehani ma vezme na druhy tyzden lekarka . Tak ja neviem . Unavena som ako kon a najhorsie su tie krize ma mi ich vystrelit 🙄
@iva882210 gratulujem ❤️
@veronikaszabova dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@iva882210 ovulácia