Dobry den , den pred ovulaciu sme sa s priatelom snazili o babetko.Ovulacia urcite prebehla. Avsak kazdy mesiac den po ovulacii my uz zacina pms to su mierne krce a napatie v nohach. A citim to rovnako aj tento mesiaac. Do menzesu mam este 13 dni a uz citim pms cize krce aj napetie v nohach. Myslite si ze ak by sa bolo vajicko oplodnilo, tak by som nemala tento stav pms? Je tam este sanca ze menzes nepride? Alebo ak viem naisto ze je to pms, tak to znamena pravdepodobne, ze do dvoch tyzdnov aj pride menstruacia. Mala niektora z vas nieco podobne dakujem 😊 Viem ze uvidim o dva tyzden avsak ma zaujima ci mala to niektora podobne. Dakujeem
@any_soj dakujem pekne hadam mas pravdu aspon mam este sancu dufat a nielen byt sklamana 😊
Telo vie, ze si tehotna po uzniezdeni vajicka... teda 6-9.den po ovulacii... ktoru tiez neodhadnes na minutu presne. Takze to, ze mas PMS uz po ovulacii len hovori, ze citlivo reagujes na progesteron, ktory teraz stupa a estrogen, ktory zas klesa... tato "vymena" je u zien casto registrovana ako PMS, lahka nevolnost, bolest a napnutie prsnikov v podstate uz den po ovulacii... nie kazda reaguje na to citlivo, ale vela zien to bohuzial pocituje celu druhu fazu cyklu... ja mam inak styri deti a vsetky tehotenstva boli proste silna PMS... nerozoznala by som rozdiel, nic ine mi nebolo len to co vzdy, keby nevynecha menstruacia a nespravim si test, povedala by som az do 8.tyzdna, ze menzes kazdu chvilu dorazi. Na toto teda neber moc ohlad, relax hlava a pockat, teraz nic ine nevymyslis.
Pre mňa tento stav, ktorý opisuješ, prišiel tiež hneď po ovulácii a bol znakom tehotenstva. S tým rozdielom, že ja PMS nemávam vôbec, preto som hneď vedela, že sa zadarilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miuska1990 to, že máš teraz tento stav ako každý mesiac, nehovorí nič o prípadnom počatí - lebo telo si ho ešte nemalo ako všimnúť. Až o nejaký týždeň, po uhniezdení, keď začne dávať signály telu "tu som". Každopádne či by potom malo omšu zmiznúť, to netuším.