Môžem mať ducha z Ovitrelle?

tinaslukaskom
30. jún 2021

Ahojte neviem kde začať mám veľa otázok 🙂
S manželom sa už dlhšie snažíme o 2 bábo, minulý rok sa nám ,,zadarilo,, ale nedopadlo to dobre 😔
Teraz som brala clostylbegyt na stimuláciu vaječníkov, 18.6.(19mm)mi bolo pichnute ovitrelle... dnes to je 12-ty deň, ráno som si robila TT a vyšiel mi duch, takže....
- môže to byť ešte z ovitrelle?
- Ak by som náhodou bola tehotná môže ma gyn.vypisat na marodku? (Pracujem v potravinách takže čo sa týka dvihania ťažkých vecí je to dosť náročné)
- som na dobu určitú o mesiac mi končí zmluva (tak na 99% mi ju chcú predĺžiť ešte o rok) ako by to bolo keby som marodovala?
Ďakujem za odpovede 🙂 a ak máte nejaké skúsenosti s ovitrelle a ,,duchmi,, dajte mi vedieť🙂

veronikaa006
30. jún 2021

@tinaslukaskom ešte to môže byť z ovitrelle. Urob test zajtra a uvidíš či bude slabnúť alebo silnieť. Ak silnieť si tehu.

tinaslukaskom
autor
30. jún 2021

Ďakujem za pomoc 🙂 zajtra ešte skúsim test, dúfam, že bude silnieť 🙂

e1i
30. jún 2021

@tinaslukaskom z ovitrelle moze byt ciarka este 10-14 dni po

moze ta vypisat ak mas problemy. ak oznamis tehotenstvo,nemali by ti davat dvihat tazke veci,ev ta preradit na inu poziciu.

u nas pri dobe urcitej sa nepredlzovali v pripade tehotenstva zmluvy. ak si si ista ze ti chcu predlzit,vyckaj s oznamenim a chod na PN neskor ak bude dovod. Počas PN ti vypoved dat nemozu ale ani nie su povinni ti predlzit zmluvu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre