Dobry den, je mozne citit prve priznaky tehu uz po tyzdni od skoncenia ovulacie?
@merien259 ako si na tom? Testovala si znova? Ci cakas na termin prichodu ms? Ja som testovala uz 2x, ale termin ms mam dakedy 3-4teho.. Teda 4.1. som mala poslednu ms, ale mne vacsinou dojde ten isty datum aj dalsi mesiac alebo zvykne aj meskat..nikdy som nemala presne na den, jedine ked som ficala na antokoncepcii..ale to bolo uz asi 7 rokov dozadu.. 🙂 budem teda testovat asi v utorok alebo v stredu rano po zobudeni hned.. Drzme si palce.. A pobolieva ta podbrusko? Mna hej, aj krize a neskutocne ma naduva, ani nema z coho..nic take som nejedla..a trva to uz tak tyzden
@merien259 ahoj 🙂 nerobila som uz test odvtedy..a uz aj prestali vsetky priznaky.. Obcas este zacitim podbrusko, ale nic velke ako par dni dozadu.. Mozno ma len tie hormony po ovule nejako potrapili.. Neviem.. Ale po tretom babatku netuzim..ak by bolo, tak by bolo..ale zeby sme ho nejako planovali, tak to urcite nie..ja budem testovat asi v utorok, stredu..
@lavinis sak to..presne ako pises..no nic, uvidime co z toho bude..ale ako som pisala, budem rada, ak pride ms 😀. Ja mam uz dvoch krasnych syncekov a nam to s manzelom fakt staci..sme stastni uplne! 🙂 no ak sa trafi tretie, tak uz bude aj tretie, kedze sa nijako nechranime, len davame pozor..
Jedine, co ma trapi je velka unava..len by som spala.. Ale to nemusi byt tehulovanie tiez..od po-pia vstavam o 5tej a este aj cez vikend mam volno, tak mladsi syncek vstava o 5:30, lebo uz je vyspinkany..co spravim.. Ja som permanentne unavena uz 3 roky 😀
Ja ked mam dostat ms, tak ma zvykne pobolievat lytko raz lave, raz prave..a to uz viem, ze o cca 3 dni pride ms.. Inac nic..preto ma to prekvapilo tento mesiac.. Plynatost, bolesti podbruska, krizov, unava, sem tam bolest prsnikov, naladovost..no vystrasilo ma to, to ti poviem.. Teraz vsetko padlo, len ta unava este zostala..ale ako som pisala, stale ranne smeny vycerpavaju..
@lavinis musim off nateraz..inac, ja uz teraz fakt citim, ze mi riadne pride ms..chvalabohu..len nech pride a nenamotava ma 😀. Idem tu upratat, lebo tu skoro bomba strelila..co tie moje dva sidla vedia narobit za poriadky, to je paradicka :D no co..vidiet, ze su zdravi a ze im nic nechyba, ked sa tolko vedia vyhrat spolu 🙂daj vediet potom, ako sa ti dari a ako bolo na ultrazvuku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@munu ahoj neviem ale mám taký istý problém ale ja som 10dpo. Asi 2 dní do zadu má začalo pichat na ľavej strane predpokladám že vaječník a plus taký ruzovo hnedý vytok test som robila ale zatiaľ nic