Môžem byť v tom, keď mám pravidelnú menštruáciu?

getsby
19. máj 2013

Ahoj, prosím o pomoc.
S priateľom som mala pohlavný s tyk ešte koncom februára. Od vtedy mám pravidelnú menštruáciu a nepociťujem žiadne príznaky tehotenstva( zväčšnie pŕs,priberanie, časté močenie.. ) test som si robila ešte začiatkom apríla a bol negatívny. No teraz 2 týždne pred menštruáciu ma začal trápiť taký číry výtok. Môže sa stať že som v tom a ani o tom neviem? ďakujem za odpoveď.

bublina83
19. máj 2013

Nic z uvedeneho nenasvedcuje tomu, ze by si bola tehotna. Preco mas ten pocit ? Vytok moze mat niekolko roznych povodov, nejdem tu mudrovat. Stat sa moze samozrejme cokolvek, ale pokial si od konca februara nemala sex a v aprily bol test negativny, tak sa niet coho obavat. 🙂

simonkazga
19. máj 2013

Pokiaľ nechránený styk bol koncom februára a v apríli si mala negatívny test, tehotná určite nie si. Ohľadom toho výtoku odporúčam navštíviť gynekológa.

kika112
19. máj 2013

Odpoveď na tvoju otázku znie: ÁNO. Ale keď si to rozpísala, súhlasím s predchádzajúcimi odpoveďami. Pre pokoj duše si sprav test, ale ak ste odvtedy nemali styk, myslím že je to zbytočné. 😉 Držím palce.

getsby
autor
19. máj 2013

@simonkazga ahoj styk bol chránený som to tam zabudla napísať

sorciera24
19. máj 2013

nie si tehotna....nic tomu nenasvedcuje....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre