AAhojte 🙂 chcela by som sa spytat ci by som mohla byt tehotna. poslednu menstruaciu son mala 10.jula a odvtedy nic..zistava mi tak nevolno ale nevraciam,mam nechut do jedla.ale robila som si 2 testy. gravitest 10 a boli negativne.robila som ich hned po sebe dva dni. dakujem 🙂)
No skôr si myslím že ide o hormonálmu poruchu,mala by si ísť čím skôr dokimu aby ti zistil diagnózu
Pochybujem, že si tehotná, test by to už dávno ukázal. Inak nechápem, ako môžeš skoro mesiac po termíne menzesu čakať a neísť k lekárovi, ak test vyšiel negatívny. 😒
ja som na tom podobne, minuly mesiac som skoncila na vyvolavacke v 40. den cyklu, tento mesiac je to takmer rovnake, akurat mi byva dost zle od zaludka, picha ma v boku a casto chodim na vecko....tak ak sa nedostavia kramy do pondelka, pojdem na gynekologiu a to odporucam to aj tebe, budes pokojnesia a budes vediet na com si🙂 drzim palce🙂
Ahojte dievčatá potrebovala by som od Vás poradiť .. 9 dní mi meškal Menzes dostavil sa na 10 deň aj to po styku s priateľom mi to začalo avšak je úplne slabý skoro nič tak na imtimku prvý deň som ho mala taký hnedý s prímesom krvi a druhý len také špinenie a tretí tiež že už to ani na tu imtimku nieje takýto menzes som nemavala pekne mi prišiel a za sedem dní odišiel včera večer som mala také divné pocity v podbrušku ako keby som mala dostať menzes ale pozerám ráno a zasa nič iba taký uplne slabučký nádych hnedkastej farby vo vítoku skoro to ani vidieť nieje... potrebujem poradiť či náhodou nemôžem byť tehotná ... S priateľom sa síce snažíme asi rok a nedarí sa vôbec ale bojím sa aby som nemala nejaké zdr. problémy... teraz v auguste sme boli na dovolenke hneď po dovolenke 20.8. som ho mala dostať ale nič až teraz takéto haprovanie.....Užívala som asi tri roky antiku ,ale už asi rok ju neberiem cyklus som mala rozhádzaný ale posledné 4 mesiace mi to už chodilo pekne na čas mala som s toho radosť že sa mi to dalo do poriadku a teraz toto tak už neviem som s toho na nič :( Test sa mi zdá skoro kupovať lebo sa bojím že vide negatívne a budem zasa sklamaná a tak tomu nechávam voľný priebeh zatiaľ ,ale vaše príspevky si čítam a nedalo mi sa Vás opýtať na Váš názor .Ďakujem za Vašu odpoveď .
Baby skúste si kúpiť vešteckú guľu. Možno dostanete odpovede na svoje otázky ak otáľate s návštevou lekára.
Najlepšie zájsť za gynekológom a nechať si vziať krv.
skus ist prichystat veci do skoly, zajtra zacina skolsky rok 😉
môžeš byť tehotná aj my sme sa s mm vyše rok snažili a potom predminulý rok v novembri mi meškali 6 dni nakoniec som to mala presne tak ako píšeš ty a v decembri som nedostala tak na 10 deň som urobila test a bol pozitívny a dr mi v ten deň povedal 4+4tt. počkaj pár dni a sprav si test.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja si myslím, že test by ti to už mal ukázať, teda, apoň ja mám takú skúsenosť.