Môžem byť v tom?

kacicka30
13. jún 2012

ahojte..mam taku otazku...meskal mi menzes 10...dneska na 11 den som dostala ale slaby a uplne tmavy....a skor mam iba velkeamale hrudy.....test som si robila pre istotu lebo uzsom bola dvakrat tehotna a kramy som mala normalne....testy 2 boli teraz takeze ibas jedneho uhla som videla take slabe ciarky ale neboli ruzove....mozte poradit niekto??dakujem 😉

alexis1994
31. aug 2017

Ahojte chcem sa opytat pohlavny styk som mala 3.7.2017 , kramy mi prisli tak ako maly koncom mesiaca , a teraz som ties mala urobila som si asi 15 testou a vsetky boli negativne myslite ze som v tom lebo ja stale nad tym myslim a nechcem byt vdaka

misinka0611
31. aug 2017

@alexis1994 Konecne končia prázdniny 😒

yennn
31. aug 2017

@alexis1994 podla mna si urcite v tom. Aj ked kramy prisli tak ako mali, a mala si 15 negativnych testov .... To vsetko je nepodstatne, podstatny je datum pohlavneho styku - vsetky, ktore ho mali 3.7.2017 otehotneli !

glow1
31. aug 2017

@misinka0611 trochu odveci ..alebo sa mylim? 🙂)) ak ta pani na foto chodi este do skoly,tak v ktorom rocniku podla teba bude? 🙂) ze prazdniny,haha

misinka0611
31. aug 2017

@glow1 Registrácia urobená zrejme dnes, jeden jediný príspevok a aj to tento a obsah príspevku ani netreba komentovať. 15 negatívnych testov, 2 x prišla menstruacia na cas a boji sa toho, ze je TEHOTNÁ.

Nemyslím si, ze dospela žena ktorá uz skoncila školu vo veku 20+ ma za potrebu toto písať.

Komentujem príspevok Alexis a nie lavičky30 z roku 2012 😂 Lepšie si všímaj 🙂

misinka0611
31. aug 2017

@glow1 Oprava kacicky 30.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre