Môžem byť v tom?

malycka
1. sep 2023

Ahojte z manželom sa snažíme o babo skúšala som si robiť Terez test menštruáciu mám len budúci týždeň dostať tak to mi vyšiel test myslíte že som v Tom ďakujem

nikol789
1. sep 2023

@malycka je tam druha slabšia čiarka...ja som tiež takúto mala... ale testuj až keď mešká MS

nikol789
1. sep 2023

@malycka ja som tiež bola nedockava a testovala dva dni pred ms a takúto presne som mala

michala_1990
1. sep 2023

@malycka áno môžeš byť v tom 😊 vyzerá to nádejne...sleduj či čiarka tmavne

stellarstar
1. sep 2023

Testuj az od meškania nie že ms príde a potom budeš plakať. Vyčkaj ešte tých pár dni

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malycka
autor
1. sep 2023

@michala_1990 ďakujem

malycka
autor
1. sep 2023

@nikol789 ❤️

tehotna40
1. sep 2023

@malycka ahoj ak to je dr max test, kúp si za pár dní digitálny a ten ti už ukáže. Ja som mala takéto dr max testy, rapiclear úplne bledé a digi + 1-2. Držím palce

svokrinjazykmonika
1. sep 2023

@malycka vyzerá to že áno, držím palce

malycka
autor
1. sep 2023

@tehotna40
Áno to je dr.max test

tehotna40
1. sep 2023

@malycka tak skus ten digitalny tak o 2 dni. Dr maxove som mala takéto a digitálny pekne ukázal

lilli110
1. sep 2023

@malycka Ahoj. Vyzera to tak, ze pozitivny. Ja som mala presne tieto testy a prvykrat pozitivny 5 dni pred MS. Urobila som si asi tak 3 testy a ciarky silneli. MS neprisla. K dr som sla prvykrat cca v 7.tyzdni.

malycka
autor
2. sep 2023

Ahojte ďakujem všetkým počkam pár dní a urobím digitálny

lorry
8. sep 2023

Ahojte dievcata dlhe roky sa snazim otehotniet mam pco a nedari sa raz som skusila inseminaciu nevysla.Po druhy krat som uzivala lieky clostil 2 tabletky a injekciu gonasi kit. Cakam na menzes od injekcie som 9 den a od ovulacie 7 den dnes som bola na sono a doktorka povedala ze sa mam pripravit na silne krvacanie ze mam sliznicu 1cm.Dost ma to vyplasilo preco mam sliznicu 1cm? Co to znamena viete poradit ?

stellarstar
8. sep 2023

@lorry hormóny telu je to raz moc, normálna

lorry
8. sep 2023

stellarstar takze sa nemusim obavat ked je taka vysoka ze bude silny menzes?a je mozne ze by som mohla byt tehotna ?

stellarstar
8. sep 2023

@lorry keby si bola tt by bola niečo povedala a nevravela by že dostaneš ms

lorry
8. sep 2023

Tak ona sama este nevedela kedze som len 7 den od ovulacie je to kratko robit test alebo nieco vidiet.Len ma upozornila ak pride menzes bude silnejsi a mam cakat ci dostanem.

tehotna40
2. okt 2023

@malycka ako si dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre