Ahojte z manželom sa snažíme o babo skúšala som si robiť Terez test menštruáciu mám len budúci týždeň dostať tak to mi vyšiel test myslíte že som v Tom ďakujem
@malycka áno môžeš byť v tom 😊 vyzerá to nádejne...sleduj či čiarka tmavne
Testuj az od meškania nie že ms príde a potom budeš plakať. Vyčkaj ešte tých pár dni
@michala_1990 ďakujem
@malycka vyzerá to že áno, držím palce
Ahojte ďakujem všetkým počkam pár dní a urobím digitálny
Ahojte dievcata dlhe roky sa snazim otehotniet mam pco a nedari sa raz som skusila inseminaciu nevysla.Po druhy krat som uzivala lieky clostil 2 tabletky a injekciu gonasi kit. Cakam na menzes od injekcie som 9 den a od ovulacie 7 den dnes som bola na sono a doktorka povedala ze sa mam pripravit na silne krvacanie ze mam sliznicu 1cm.Dost ma to vyplasilo preco mam sliznicu 1cm? Co to znamena viete poradit ?
@lorry hormóny telu je to raz moc, normálna
stellarstar takze sa nemusim obavat ked je taka vysoka ze bude silny menzes?a je mozne ze by som mohla byt tehotna ?
@lorry keby si bola tt by bola niečo povedala a nevravela by že dostaneš ms
Tak ona sama este nevedela kedze som len 7 den od ovulacie je to kratko robit test alebo nieco vidiet.Len ma upozornila ak pride menzes bude silnejsi a mam cakat ci dostanem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@malycka je tam druha slabšia čiarka...ja som tiež takúto mala... ale testuj až keď mešká MS