Môžem byť v tom?

beata110
12. okt 2021

Ahoj maminky potrebujem vas nazor. Robim ovu testy 9.10 vecer 20.00 2 ciarky ale ta druha este nebola az tak cervena ako by mala byt mali sme nechraneny sexik. 10.10 20.00 obe ciarky rovnako cervene. 11.10. 20.00 trocha bledsia ta druha a 12.10. 20.00 druha uz uplne bleda. Je mozne ze by som bola v tom ked sme mali sexik 9.10. cca okolo 11tej vecer?

sisa_s
12. okt 2021

Za 3dni doslo akoze k uhniezdeniu? A to testujes tehotenskymi ci ovulacnymi?? Stracam sa

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ailiba
12. okt 2021

@beata110 áno, môžeš byť tehotná, celkom dobre ste si to nacasovali. Pozitívny ovu test znamená, že do 12-24 hod prebehne ovulácia. Tak ste to mohli stihnúť. Testu v deň predpokladanej ms, alebo keď bude meškať 😉

beata110
autor
12. okt 2021

@ailiba dakujem konecne mi niekto odpovedal k veci a nejde ma poucat, ked si pytam nazor. 🙏🙏🙏Mam vysoku skolu a viem citat poucky. Aj si ich vyhladat. Ale som potrebovala nazor skusenych mamiciek este raz dakujem uz sa neviem dockat co mi ukaze tehotensky

veronice
12. okt 2021

Tehotna byt mozes ale istotka bude az ked si V DEN PREDPOKLADANEJ MENSTRUACIE spravis tehu test. Dovtedy to budu len dohady. Ale nacasovali ste si to dobre takze drzim palce 🍀🍀

beata110
autor
12. okt 2021

@sisa_s presne som vsetko rozpisala... na zaciatku je pisane ze robim ovu testy😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata110
autor
12. okt 2021

@veronice asi by som sa viac tesila keby mozme toho 10.10 ked test ukazal rovnake cervene ciarky lenze som uz nemala doma manzela😏 ale aspon trocha ste ma potesili dakujem uz sa neviem dockat tehu testu😊

sense
12. okt 2021

To ci sa vám podarilo uvidíš tak za 10 dní. Ak ms nepríde sprav test tehotenský à uvidis

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aylinn
12. okt 2021

“Sexik” 🤮🤮

beata110
autor
12. okt 2021

@bambulienka25 nikde som sa nepytala ci budem ale nazor mamiciek. A ked mi niekto nevie napisat pekne nazor tak nech sa do toho ani nezapaja😊. Nepotrebujem poucat😊 ak mate dceru mozete napr.ju

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aylinn
12. okt 2021

@bambulienka25 nemôžeš dať meno niečomu čo nemáš 😂😂😂🙈🙈 samozrejme každý nech to vola ako uzná za vhodne ale pri tomto sa mi fakt chlpy zježili😃 ako na pokeci “dáte sexiQ niekToO?”

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata110
autor
12. okt 2021

@bambulienka25 opakujem sa zas potrebovala som nazor a hlavne takej mamicky ktorej sa to stalo a nie poucky z googla.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskamicha
12. okt 2021

@beata110 ak su spermie zdrave tak preziju aj 5 dni...cize ano..mozno budes v tom 🙂 😊

beata110
autor
12. okt 2021

@bambulienka25 ak sa potrebujes do niekoho obuvat najdi si niekoho ineho. Ty asi tiez nevies pochopit ze som chcela nazor hlavne mamicky ktorej sa take stalo. A viac krat sa uz opakovat nebudem... dakujem za odpoved ktora konecne bola k mojej otazke😊... a neviem preco by som nemala stat nohami na zemi za to ze sa som sa opytala na nazor kym cakam aby prisiel den ked si mozem urobit tehotensky😊

beata110
autor
12. okt 2021

@miskamicha tak pevne dufam😊

beata110
autor
12. okt 2021

@aylinn na pokeci niesom vobec neviem ake ponuky tam zenam chodia od panov a nazvala som to tu tak preto lebo uz som sa tu viac krat stretla s tym pomenovanim. Tak pardon ze tebe to prislo take😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata110
autor
12. okt 2021

@bambulienka25 ano mam a preto nemam za potrebu sa niekomu posmievat😊

ailiba
12. okt 2021

@beata110 myslím, že presne nepochopili, čo sa pýtaš. Rado sa stalo😉... A držím palce💗... Potom daj vedieť, keby to vyslo👍. Hlavne sa nestresuj.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata110
autor
12. okt 2021

@sense urcite urobim uz sa neviem dockat😊

beata110
autor
12. okt 2021

@ailiba dakujem krasne jasne dam😊 nestresujem skor som nedockava ale ak nie skusame dalej a uvidime😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre