Ahoj maminky potrebujem vas nazor. Robim ovu testy 9.10 vecer 20.00 2 ciarky ale ta druha este nebola az tak cervena ako by mala byt mali sme nechraneny sexik. 10.10 20.00 obe ciarky rovnako cervene. 11.10. 20.00 trocha bledsia ta druha a 12.10. 20.00 druha uz uplne bleda. Je mozne ze by som bola v tom ked sme mali sexik 9.10. cca okolo 11tej vecer?
Tehotna byt mozes ale istotka bude az ked si V DEN PREDPOKLADANEJ MENSTRUACIE spravis tehu test. Dovtedy to budu len dohady. Ale nacasovali ste si to dobre takze drzim palce 🍀🍀
To ci sa vám podarilo uvidíš tak za 10 dní. Ak ms nepríde sprav test tehotenský à uvidis
“Sexik” 🤮🤮
@bambulienka25 nikde som sa nepytala ci budem ale nazor mamiciek. A ked mi niekto nevie napisat pekne nazor tak nech sa do toho ani nezapaja😊. Nepotrebujem poucat😊 ak mate dceru mozete napr.ju
@bambulienka25 nemôžeš dať meno niečomu čo nemáš 😂😂😂🙈🙈 samozrejme každý nech to vola ako uzná za vhodne ale pri tomto sa mi fakt chlpy zježili😃 ako na pokeci “dáte sexiQ niekToO?”
@bambulienka25 opakujem sa zas potrebovala som nazor a hlavne takej mamicky ktorej sa to stalo a nie poucky z googla.
@beata110 ak su spermie zdrave tak preziju aj 5 dni...cize ano..mozno budes v tom 🙂 😊
@bambulienka25 ak sa potrebujes do niekoho obuvat najdi si niekoho ineho. Ty asi tiez nevies pochopit ze som chcela nazor hlavne mamicky ktorej sa take stalo. A viac krat sa uz opakovat nebudem... dakujem za odpoved ktora konecne bola k mojej otazke😊... a neviem preco by som nemala stat nohami na zemi za to ze sa som sa opytala na nazor kym cakam aby prisiel den ked si mozem urobit tehotensky😊
@miskamicha tak pevne dufam😊
@bambulienka25 ano mam a preto nemam za potrebu sa niekomu posmievat😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Za 3dni doslo akoze k uhniezdeniu? A to testujes tehotenskymi ci ovulacnymi?? Stracam sa