Ahojte, som tu nova a rada by som od vas chcela radu. S partnerom sme mali nechraneny styk 8.3 co mi podla MS kalendara vychadzalo den pred ovulaciou, MS mam dostat 23.3, dnes som si robila test a vysiel mi negativne, myslite si ze to je este skoro na test? Ale stvrtok a piatok som pocitovala v podbrusku take pobolievanie ako pred MS ale nebolo to take intenzivne a silne a mala som tiez pocit ako keby mi vcely v bruchu lietali a v sobotu ked som sa rano zobudila mi bolo zle a cely den mi ani jest nechutilo. Myslite si ze mozem byt v tom?
Kdeže test by to ešte neukázal možno tak v deň keď máš dostať menstruaciu
Ale priznaky by mohli byt tak skoro? Lebo dnes mi napriklad uz nie je nic, alebo to bolo ze sa vajicko usadzovalo?
Oprava * uhniezdenie
@petulka2903 ak si mala ovulaciu 9 tak na 3. a 4. Den po ovulacii nemozes mat priznaky. Velmi male percento zien ma najskor na 6. den.
Iba si to nahovaras. A ked sa bojis otehotnenia tak sa chrante.
@c_est_la_vie no praveze sa nebojim otehotnenia, rada by som mala babatko, bolesti si urcite nenahovaram, moze to byt nejaky iny dovod toho ze ma pobolievalo v podbrusku aj v sobotu som sa citila dost divne mi bolo na vracanie, citala som ze bolesti mozu byt aj z toho ze vajicko sa uhniezduje tak neviem co je na tom pravda
Nikto nevie, či si tehotná. Fakt niekoho ešte bavía takéto otázky?
Na test je určite skoro.. Ešte počkaj pár dní
@petulka2903 ppcity na zvracanie sposobuje vysoke hcg a tebe sa pripadne vajicko ani nemalo kedy uhniezdit. Na vracanie ti nebude skor ako po vynechanej menstruacii.
@mircalla pytala som si len radu nic viac
@petulka2903 A ako to máme vedieť?
@mircalla pytala som sa len na nazor, radu myslim si ze nic som za to nedala ani nikomu nezobrala z casu.
@petulka2903 nevedomosť je najhoršia, ale zial žiaden test ti to ešte neukáže. My sa tiež snažíme, minulý mesiac som bola ako ty. Tento na to úplne kašlem. A to som sa v noci zobudila na také extrémne kŕče v podbrušku, že dovidenia. Ale neriešim, keď to má prísť, tak to proste príde. Menštruáciu mam dostať 25.uvidi sa ci príde, alebo nie. Nerieš to a uvidíš 😊😉
@rebekamarcusko no ja som to ani neplanovala 🙂 ale nejak to uslo a ked som pozrela do kalendara MS mi ukazalo den pred ovu, tak som sa celkom potesila ze ak by mohlo prist bez planovania 🙂 tak uvidim co to prinesie
@petulka2903 ahoj, teraz je na test ešte naozaj skoro, ja som si ho robila asi 4 dni po vynechanej menštruácii a bol tam len slabulilinky duch 🙂 o dva dni neskôr už bola čiarka trošku silnejšia. Takže sa neboj, ešte máš čas a nádej, že sa ukáže 🙂 držím palce
Odpoved: Pockaj si na test po planovanej MS, uvidis, ci si tehotna. Tvoja otazka je totalne zbytocna. Tehotna byt mozes,aj nemusis. Takychto diskusii tu bolo uz tak milion
Sprav sibtestvked ti bude meskat...
@petulka2903 podla mna nejaky slabucky duch by ti mohol ukazat No tazko takto povedat
@terezka288 pockam este do toho 23.3 a vtedy urobim 🙂
@c_est_la_vie to nie je pravda 🙂 kazda zena to ma inak, ja som vedela ze som tehotna vzdy minimalne 5 dni pred tym ako mi to ukazal test a testovala som vzdy den pred alebo v 1.den predpokladanej menstruacie.. ranna nevolnost u mna zacala velmi skoro ;)
@lumikuma moze to mat inak - mne tiez test ukazal prveho ducha 5 dni pred ms ( 9dpo). Ale ani pri najlepsej hviezdnej konstalacii nebude mat nevolnosti a bolesti zo zvacsujucej sa maternice 3 dpo. A ak zo ma, tak si to vsugerovava.
@c_est_la_vie mne vzdy tak od 19. 20. dna cyklu bolo strasne zle rano.. nemohla som nic zjest.. prvykrat som nechapala co sa deje, robila som test vysiel negativne.. pozitivny bol az 25.den... dalsie dve tehotenstva to iste.. test som robila uz len na uplne uistenie, vobec ma neprekvapil 🙂
Hej a moc skoro, test si mozes robit tak 22/23.3 aby ti daco ukazalo, ted ja na to bohuzial este skoro. Bude to tazke cakanie, no ako podla mna ti nic ineho neostava
@petulka2903 Ano vzdy to je tak cim dlhsie vydrzis tym presnejsi je vysledok, mne pred nedavnom ukazal uplne slabuckeho ducha 5 dni pred menzesom a potom kazdy druhy den silnel Drzim palce daj vediet😊😊😊
Ahojte poradíte mi mala som dostat MS 13.3 len este mi neprišla robila som si aj test no výsledok bol negativny a viacej ma bolia prsia nez predtým môžem byť v tom a žeby my test ešte neukazal 2 ciarku?
Minulý mesiac my meskali 4dni ale prisli a mala som ich len 5 dni aj to len tak slabe nie ako mávam.
A pred 13.3 v tom týždni som mala ružovo cerveny vytok ale uz dalej nič pocitujem tak pychanie podbrusku nechuti mi jest berie ma stale na spánok a stale chodim na WC cikat a niekedy ma aj preháňa 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno 🙂 na test je ešte skoro