Môžem byť úplne na začiatku tehotenstva?

18. aug 2023

Ahojte žienky môžem byť úplne na začiatku tehu? Vychádza to tak podľa rátania mate skúsenosti s týmto testom clearblue? Ďakujem 🙈

lucinika
18. aug 2023

Vidím druhú čiarku, podľa mňa sa môžeš začať pomaly tešiť

autor
18. aug 2023

@lucinika druhý mi neukazal nic

bambieblue
18. aug 2023

Mne presne tak isto ukazoval a tehotná som nebola, tento test nie je spoľahlivý, len digi clearblue

nikasmile
18. aug 2023

Ja som mala iba tieto testy pri oboch tehotenstvách a teda ukázali 2 riadne čiarky. Testovala som pár dní meškajúcej MS. Tento výsledok je divný. Skús o 2 dni neskôr. Ale keď druhý neukázal nič tak tento by som brala ako negat.

tehotna40
19. aug 2023

@bambieblue súhlasím presne aj mne sa stalo to iste

tehotna40
19. aug 2023

Toto je môj test, digitálny potom negatívny a tehotná som nebola. Skus iný test. Ale držím palčeky nech to nieje tvoj prípad , nech sa ti splní co si zelas. Veľa zdravia !

donaa111
20. aug 2023

Ahojte chcela by som sa vás opýtať 12.8. Som mala dostať ms 11.8 mi vyšiel pozitivny test ( digitalny mi ukazoval 1-2) Včera a dnes mam bolesti trocha v podbrusku a v krížoch akokeby som mala dostať ms.Bola som dnes na pohotovosti lekar na ultrazvuku nič nevidel a keď ma vyšetril povedal ze môže ísť o mimomaternicove teh...Teraz sa cítim už dobre a robila som si ešte teraz digitalny test a ten ukázal 3+ A ja už teraz neviem co mam robiť môj gyn. Ma objednal až 31.8 tak neviem ci mam zajtra mu volať abo mam počkať do toho 31.8

alchemilkazltozelena
20. aug 2023

@donaa111 na sone je vidno niečo až 2 týždne po meskani ms

donaa111
20. aug 2023

@alchemilkazltozelena ahaa... tak to musím počkať.. len to ze som mala aj hnedý výtok tak som sa zlakla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre