Môžem byť tehuľka?

miriam18111
21. okt 2012

Ahojte,chcem sa s vami,poradit🙂s priatelom sme sa zacali snazit o 2 babo🙂Snazime sa stale,kedže nemam pravidelny cyklus tak tazko povedat kedy mi mrcha mala prist,najdlhsi cyklus som mala 30,inokedy presne 28dni,kedze mi teraz uz meska, robila som test (robila som aj skor,lebo som mala pocit,ze sa to mohlo podarit🙂)ale test mi stale ukazuje len 1/.no vcera aj par dni dozadu my bolo špatne,bolelo ma v podbrusku,trocha kize,a celkovo som akasi unavena,-nemozem citit svoju oblubenu vonu:(myslite,ze mozem byt tehulko?napriek tomu ze tam je len 1/.na jednom teste bola 1/a slaby duch🙂ale ked som robila dalsi uz tam duch nebol:doc.idem az stvrtok.Dakujemm 😀

mojedieta
21. okt 2012

@miriam18111 Ahojček kľudne môžeš byť tehulko 😀 po tom všetkom čo som prečítala tak sa vôbec nečudujem, že máš slabučkú čiarku.Treba sa opeť testnúť tak za 2 dni hormon by mal na teste sa viac prejaviť.Tuším každým 2.-3. dňom sa zvyšuje. Len žiadne negatívne myslenie.Máš aj príznaky nejaké takže buď v kľude.peknú nedeľu prajem 😉

miriam18111
autor
21. okt 2012

@mojedieta dakujem 😉 som zvedava mam pocit,ze stvrtok je takk dalekoo

katren
21. okt 2012

@miriam18111
@mojedieta podla mna tehulko nie, ale TEHULKA ano 😉

bambulkabambulka
22. okt 2012

ahojky som na tom úplne rovnako,snažíme sa o bábetko a už pár dní mám aj doobeda nevoľnosti,včera mi bolo až na zvracanie,urobila som si testík a je tam druhá slabá čiarka,je taká slabuliká ,ale je tam.... teraz som si urobila ďalší a už na ňom nevidím nič.... som z toho na nič,tak veľmi by som chcela bábenko....držkám ti palčeky aby si bola skutočne tehuľka a nech vám to výjde.... určite potom napíš..... 🙂) ja som aj rozmýšľal ísť kúpiť ďalší testík,ale bojím sa že tam nič nebude ,asi treba počkať pár dní ako píšu dievčatá..... juj len to hrozné čakanie.... pekný dník🙂)

kika1111
22. okt 2012

@miriam18111 kúp si taký najcitlivejší test - bežne sa predávajú 25kové, kúp si 10tkový v lekárni, nie v drogérii.. a testuj ráno..aj duch sa ráta!

bublinka711
22. okt 2012

Ahojte kočky, veľmi to záleží aj od toho, aký test ste použili a kedy. Ja som teraz v 11tt a mne test ukázal // až asi na tretí deň po termíne očakávaného mz. Aj to len slabulinkú čiaročku. Ďalší test mi neukázal nič. Takže treba veriť. Inak mne napríklad do 6-7 týždňa nebolo nič. Absolútne žiadne príznaky. Až potom mi odrazu začalo všetko tak nejako divne voňať 🙂)))). Takže nestresujte sa, každá sme iná a držím päste, aby všetko dobre dopadlo 🙂.

katulka1141
22. okt 2012

ahojk miriam mne tiez na prvom teste ukazalo druhu ciarku velmi slabucku a hned som si kupila clear blue a bola som 1-2 tyzdni.skus si urobit test este rano ale podla mna si ked sa ti tam ta druha ciarka ukazala aj ked slaba.🙂

bublinka711
23. okt 2012

Teraz mi tak napadlo, troška extrémne a ojedinelé, ale aj to sa stáva...
Mám známu, ktorá veľmi chcela dieťatko. Desať rokov nemohla otehotnieť. Po desiatich rokoch začala mať akési "podozrenie". Testy jej vychádzali negatívne. No nedalo jej to a zašla k lekárovi. Ten konštatoval, že gravidita tam nie je (nerobil jej ultrazvuk)a začala sa séria ďaľších vyšetrení, nakoľko jej bývalo zle, bola malátna a tak. Diagnostikovali jej nádor na mozgu, ktorý však nemohli nájsť. Po 5 mesiacoch na kontrole lekár zostal stáť ako obarený, pani, veď vy ste tehotná 🙂))). Takže v kratke, na tehotenstvo prišli až v polovici piateho mesiaca. Našťastie všetko dobre dopadlo, napriek nezmyselnej liečbe. Dnes má krásneho trojročného synčeka. To len na povzbudenie, že aj neuveriteľné sa niekedy stane skutočnosťou 🙂. Takže čiarka nečiarka, počkaj si na ultrazvuk a verdikt lekára, ja verím, že to bude "positiv"

allenka33
4. nov 2012

ahojte..ja som dnes 21dc a mam bolestive prsia..hoc beriem duphaston,mam pocit ,ze ma bolia viac ako obvikle..BT som dnes mala 37,1 a mam aj dost silny hlien..na test je este asi skoro,vsak??myslite,ze by som mphla byt tehu??

5kal
5. nov 2012

Dnes druhy den po ocakavanej menst., dva tyzdne dozadu bolesti brucha, naduvanie, mdloby, v den meskajucej test slabsia ale viditelna druha, na dalsi den to iste..mozem? ..

zuzi0911
5. nov 2012

@5kal pokial tam bola ciarka je jedno akej intenzity tak ano.

5kal
6. nov 2012

Dakujem za odpoved zuzi .. Fuuuha..a to mi tyzden a pol dozadu ukazalo negat...a na aky tyzden to vyzera byt takto? A to bol velmi stres mesiac, vela roboty, malo spanku a popri tom oslavy..tak ak to bude 100%, dufam, ze bude vsetko ☹ v poriadku

ewwwe
16. nov 2012

Ahojte, tiez sa chcem k vam pridat. Tento tyzden som si robila test v pondelok 12.11 a bol pozitivny, zopakovala som ho este dva krat, lebo mam nakupenych plno testov🙂 a boli pozitivne. (pozn. 4.11. som si robila test a bol negativny)Dnes som zasla k lekarke a spravila mi ten vnutorny ultrazvuk a povedala, ze este nevie presne urcit o ktory tyzden ide aj ked by to podla menstr.mal byt uz 8 tyzden ale na 8 tyzden to nevyzera. Len problem je ten ze tu poslednu co som mala bola prva normalna po ukonceni brania antikoncepcie a tym padom to asi nebol az taky presny termin menstruacie. Stale sa bojim ci o to nahodoou nepridem, povedala mojmu manzelovi ked som sa prezliekala v satni, ze ak by sa to dalej nahodou nevyvijalo, ze by tosamovolne vyslo von menstruaciou alebo by mi to museli vybrat. Strasne sa bojim, lebo aj kamoska potratila a je to dost caste v poslednej dobe si myslim. Zajtra idem este na krvne testy a na dalsiu kontrolu som sa nahlasila na stredu o 2 tyzdne. Stale rozmyslam ci nemam dat nahodou to dalsie stretnutie o nieco skor.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre