Môžem byť tehu keď mám hnedastý výtok?

mkmimka
29. nov 2018

Ahojte.
Viete mi daktora poradit?
Pred 11 dnami som mala menstruaciu. Uplne normalnu ako vzdy pretrvavajucu 7 dni. Problem nastal vtom, ze po menstruacii som dostala hnedy vytok. Nebol by to problem keby nepretrvaval 6 dni po menstruacii. Vzdy som tento vytok mala max. 2 dni aj to tak ze 4 dni menstruacia a 2 - 3 dni hnedy vytok. Jeden den pred nasledovnou menstruaciou sme mali sex a mne sa zda, ze mohlo dojst k otehotneniu. Nikdy mi menstruacia nemeska, vzdy ju mam ako hodinky presne nacas. Teraz meskala dva dni. Nasledovne som menstruaciu dostala no po nej vytok pretrvava uz tyzden. Hned po menstruacii sme mali tiez sex. Myslite ze je to priznak tehotenstva? Ze som dostala menstruaciu a i tak doslo k oplodneniu? Ak by som bola tehotna bola by som presne 13 dni po oplodneni. Da sa urobit test tak skoro a zistit? Vytok nezapacha, nesvrbi je len hnedasty. Mam uz dve deti ale nemala som taketo priznaky. Nakolko obe deti mam na "neplodne dni " a otehotnela som tesne pred menstruaciou tak predpokladam, ze mohlo dojst k oplodneniu aj tentokrat. Len ma miatne to, ze vtedy menstruacia vynechala a tentokrat bola... Co si o tom myslite? Stretli ste sa s tym uz? Dakujem za odpoved.

sida456
29. nov 2018

@mkmimka hnedý výtok 🙈 toto má trápilo dosť dlho podobne ako ty 2 dni menstruacia potom výtok dalších 6 dni..... hrôza lebo babetko sme chceli a nedarilo sa išla som stym k doktorke že spinim hnedym..... urobila všelijaké vyšetrenia a Vám nič nieje ja som kukala ako puk veď stále spinim. Nasadila duphaston a po 3 mesiacoch sa to ,,zlepšilo” otehotnela som.....spinila som ďalej 🙈 a zistili mi že mám pri plode veľký hematom.....neviem či to splnenie mohlo byt tým že tam bol ten hematom.... tak silne lieky mi dali veľa som musela oddychovať.... to bolo v 7 týždni teraz som 21 tyzden a je zatiaľ všetko Ok. Hematom tam nemám. Splnenie prestalo asi v 10 týždni

mkmimka
autor
30. nov 2018

@sida456 ahoj. cize myslis ze to je tehu?

sida456
1. dec 2018

@mkmimka neviem 🤷‍♀️ Určite by som stym išla k doktorke, že špiníš..... spraví vyšetrenia a uvidis.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre