Ahojte baby,vždy som mala pravidelný cyklus.. 2 negatívne testy, návšteva u gynekológa a menštruácia mi mešká 18 dní dokonca pred par dňami som mala pichnutú vyvolávačku a stále nič.. Som unavená, necítim sa na to aby som mala dostať menzes brucho ma boli hlavne ráno alebo ak sa námaham alebo len pár metrov trošičku zabehnem... Co si myslite o tom vy môžem byť tehu??
@maminecka2 gynekológ mi robil bežnú prehliadku, ktorá sa robí raz do roka a nič viac... Nič nepotvrdil ani nevyvratil tak ja neviem co si mam o tom myslieť.. 😒
@kristin3558 môže sa stať , že ti vynechal aj jeden cyklus , preto sa cítiš aj divne . Občas sa môžu aj takéto veci diať . Treba ešte počkať , po prípade ísť znova ženskému nech ťa vyšetrí a príčinu nájsť
@kristin3558 Ty si gynekologovi nespomenula, že možeš byť tehu? Mohol ti zobrať krv a aspon by si vedela, na čom si. Skús ešte jeden test pre istotu, mne ukázal až po 10 dnoch vynechanej menštruácie, predtým všetko negatívne a aj ja som bola hrozne unavená. Ale može to byť aj niečo iné, nemala si nejaký stres, cestovanie alebo niečo také? Ja som na také veci citlivá a ked cestujem, vždy sa mi cyklus dochaosí. Raz som nemala menzes 3 mesiace, lebo som bola v zahraničí, tehotná som nebola, len zmena a stres bol za tým.
@nativanativa áno počula som o tom len mi to príde veľa keďže mi takto dlho ešte nemeskali najviac 6 dní 🙂
@janickacrazy áno povedala som ved vždy keď prídem sa pýta kedy som mala poslednú menštruáciu tak som mu povedala a po vyšetrení mi povedal ze som pravdepodobne nemala ovulaciu tento mesiac tak mi to mešká... pichol vyvolávačku a čakám a stále nič... Len som sa dočítala na rozdielnych diskusiách že to niektoré baby mali tak ako ja a napokon sa zistilo že sú tehotné... Alebo napr ze im vyšiel pozitívny test až keď boli v 3 mesiaci... Ide aj o to ze môžem mať nízke HCG tak preto to nezachytava tehotenský test... Môj gynekológ ma teraz dovolenku a žiadny ma nezoberie pretože mi bolo povedané ze tehotenstvo nie je choroba
@kristin3558 Ano, aj moja segra ked chcela potvrdit tehotenstvo a jej dr. mala dovolenku musela zmenit doktora... Ale len pre uplnost, mimomaternicove tehotenstvo moze zivot ohrozit, ale vsak naco urobit nieco navyse ked z toho nic nemaju... Cele zle.
A sono Ti robil? Asi by aj tak nic nevidel, mozno dutinku, len ma to zaujima ci robil v ramci prevencie. Ak ano cystu asi vylucil- ta by mohla toto sposobovat.
Keby si bola v tom, uz by si bola v dobrom 7. tt. V takomto tt uz by hCG malo byt velmi vysoke, to uz by bolo zvlastne keby test nezachyti.
Momentalne asi nemas na vyber len pockat na Tvojho dr.
@maminecka2 áno robil mi aj sono vylúčil to, áno v tomto štádiu už by som mala mať vysoké HCG ale aj moja mamka pri sestre mala veľmi nízke HCG a pri tehotenstve musela brat lieky na to aby náhodou nepotratila keďže mala veľmi nízke HCG a tehotenský test jej potvrdil tehotenstvo až keď bola v 3 mesiaci... No nič iné mi neostáva len čakať🙂
@kristin3558 No može byť, že si mala aj ovuláciu posunutú a otehotnela si neskor, stáva sa všeličo, moja sestra tak bola u dr. a tvrdila mu, že je isto tehotná, urobil jej sono a tehotenstvo vylúčil, prišla o 2 týždne a tehotenstvo to bolo nakoniec, len otehotnela den pred očakávanou MS, mala to posunuté.
@kristin3558 No, mozete to mat dedicne. Hned ako dr. bude robit ziadaj opat sono, ak bude tehu potvrdene mozno tiez bude treba liecbu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristin3558 Gynekolog robil hCG? Bolo negativne? Ak ano tehotna nie si. Po 18 dnoch uz by akykolvek test bol pozitivny. Pricinu treba hladat inde.