Ahojte. Týždeň mi mešká menzes. Mala som dostať 2.8., lenže v hre je aj menší zápal močových. Ale ten mi nikdy neovplyvnoval menzes a vždy mi prišiel. Sobotu 6.8. som mala jemne ružový papier a odvtedy nič. Až dodnes. Zase ružový. Trosku ma pobolieva v podbrušku a prsia ma v živote takto neboleli, mam ich občas horúce. Test som si dnes robila, aj keď myslím, že je ešte skoro. Zdalo sa mi, že tam vidím náznak druhej čiarky, ale možno som ju tam iba chcela vidieť. Co si myslite 😐
Ak ti tyzden meska a mas mozno ciarku, tak je to ozaj diskutabilne... Mozno foto bude smerodajnejsie, ale viem, ze tu s aj na snehobielom teste dokaze niekto rozplyvat, ze tam ciarka je
Nieje skoro na test ak ti meska tyzden..mne ukazal test 5 dni pred terminom MS dokonca
pri tyzdnovom meskani by si na teste mala kolajnice 🤷♀️ ak mas pravidelny cyklus a standardnu ovulaciu, tak uz by test mal davno ukazat tehotenstvo, ak tehotne si
ja mam teraz tyzden od meskania akurat a uz mam silne obe ciarky
Kamoške tiež meškali týždeň a test jej nič neukázal. Až o pár dní neskôr, zato sa pýtam
ale odporucam Clear blue Digitalny ten nebude klamat 🙂 tam ukaze jasne bud ano alebo nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pridaj foto testu