Ahojte. S priateľom sme sa čerstvo začali snažiť o bábo. Pár dní po "úspešných" plodných dňoch som začala pociťovať asi 2/3dni pichanie v podbrušku. Najskôr som si myslela, že som nachladla ale nie Potom asi 1/2dni nič a následne bolesti ako keby som mala dostať hneď menštruáciu, bolesti v bruchu, v krížoch, bodavá bolesť v bruchu, sem tam biely výtok ale úplne málo. Pocit pri tých bolestiach ako keby ma tank prešiel. Unavená som už minimálne týždeň o dosť viac ako inokedy. Sem tam vnímam výraznejšie rôzne pachy a vône. Ale inak žiadna zmena. Môžem byť tehu? Ešte mi príde skoro robiť si test. Nesledujem sa prehnane ale tieto "zmeny" sa nedajú prehliadnuť.
@baska454 môže aj nemusí
@bambulienka25 urobím zajtra, ale myslím že to bude ešte zavčasu.
Ak ti mešká ms tak sprav test a uvidíš... Ak sú to tehu príznaky co opisuje tak test už pozitivitu ukáže.
🙈 miesto konspiraciek si urob test ked ti bude meskat menzes
Falosne nadeje ti davat… fakt nebudem, lebo moj nazor je … pokym zena musi takuto diskusiu zalozit tak na to nie je pripravena a nemala by mat dieta… zatial
My sa tiež čerstvo snažíme 🙂 mám 15 dní po vysadení antikoncepcie. Mám citlivé bradavky. Vadí mi aj podprsenka. 😂 Unavená som neskutočne. Musím si pospať aj cez deň niekedy. 🤭 Testovať sa nejdem zbytočne. Je ešte veľmi skoro. Mám v pláne testovať až keď nepríde ms.
V tvojom prípade môže a nemusí ísť o tehotenstvo. Koľko dní je od styku? Mešká ti ms?
@baska454 no ak je skoro na test, tak je skoro aj na “priznaky”.
Priznaky zacinaju, ked stupa v krvi hcg a to znamena, ze by aj test ukazal.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.