Môžem byť tehu?

gupka1
7. máj 2013

mali sme s MM nechránený styk počas plodných dní ale vyvrcholil mimo a nie do mňa....môžem aj tak otehotnieť? ☹

fibinka001
7. máj 2013

Ahoj urcite ano, existuju totiz tzv. kvapky lasky a v nich je tiez urcite mnostvo spermii, a tie mozu oplodnit vajicko, takze urcite ano, ak ste mali nechraneny styk. Vlastna skusemost 😀 dnes sa tiez vytesujeme z polroneho uzlicka 🙂 a sme stastni, neber to tak tragicky!!! 🙂 Deti su stastie, kolko parov je, ze sa snazia a snazia a nic, najprv si pockaj na menzes a ak nepride urcite testuj 🙂 Vela stasia podla toho co si zelas!!

galaxy
7. máj 2013

Je tam možnosť,ale asi veľmi malá. Podľa mňa. ale ako písala fibinka001 nedá sa to úplne vylúčiť...stať sa môže

ivana17
7. máj 2013

Ja si tiež myslím, že tam aspoň 50% šanca je, pretože spermie "unikajú" aj počas pohlavného styku a nielen po vyvrcholení.
Všímaj si svoje telo, sprav si tehotenský test, zájdi ku gynekológovi. Najlepšie je mať istotu.

sarin
7. máj 2013

nam za 10 rokov sa nestalo... ale ani zatial po uplnom naplno sa nam nestalo 😠

balli
7. máj 2013

nam sa to tiez este nestalo aj ked som mala paniku ked mi lekar zakazal brat tabletky, ale sanca tu je.
poznam kopu kociek ktore takto otehotneli a poznam kopec ktore mali "nehody" aj v plodne dni a tehote nie su...
urob si test 🙂

matuskova003
7. máj 2013

ja som tak otehotnela s mojim synčekom... my sme si davali pozor vždy presne takymto sposobom.. až kym mi nemeškala 🙂
kvapočka lasky, vieš ? 🙂

zuzanajamriskova
7. máj 2013

a kedy asi už bude test spoľahlivý?

trish31
8. máj 2013

Mozes,ja som jasny priklad 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre