Caute baby.
Velmi si prajeme s partnerom babatko.
Chcem sa informovat. Moj posledny menzes bol 28.1.2018 trval 5 dni, cyklus mam 26 dnovy.
05.1 , 07.1 a 10.1 sme sa snazilkovali.
Vcera som mala tlaky v podbrusku ako pri menstruacii, mala som aj slabe spinenie. Boli ma hlava a posledne dva dni som nejaka unavena. Tlak v prsiach mi ostal od ovulacie. Krcok mi spadol dnes velmi nizko a je tvrdy ako spicka nosa a uzavrety obsahuje biely riedky hlien.
Menstruacia mi vychadza na 24.1 a dnes sa mi aj vydulo mierne brucho.
Mozem byt tehu? Je mozne mat tak skoro taketo prejavy? V septembri 2018 mi bolo vybrate vnutromaternicove teliesko levosert. Kedy najskor si mam spravit test?
@stratenanajdena dakujem za odpoved 🙂
Ahojte všetci chcela bisom sa spýtať či ste to už aj vi zažili alebo sa vám to už niekdy stalo. Pravde podobne meska mi menzes už 4dni s priateľom sme malý pomerný styk pred 12d a dnes po sexe slabo úplne slabulinko krvacam vôbec tomu nechápem prosím vás poraďte mi stim.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@viktoria_05 Ahoj, test má v Tvojom prípade zmysel robiť najskôr 22. - 24.1. Robí sa v deň vynechanej menštruácie, ak máš podozrenie na tehotenstvo alebo nevydržíš, tak skús aj o dva dni skôr. Držím palce, nech sa vám splní váš sen.