Môžem byť tehotná?Kedy najskôr robiť test?

viktoria_05
13. jan 2019

Caute baby.
Velmi si prajeme s partnerom babatko.
Chcem sa informovat. Moj posledny menzes bol 28.1.2018 trval 5 dni, cyklus mam 26 dnovy.
05.1 , 07.1 a 10.1 sme sa snazilkovali.
Vcera som mala tlaky v podbrusku ako pri menstruacii, mala som aj slabe spinenie. Boli ma hlava a posledne dva dni som nejaka unavena. Tlak v prsiach mi ostal od ovulacie. Krcok mi spadol dnes velmi nizko a je tvrdy ako spicka nosa a uzavrety obsahuje biely riedky hlien.
Menstruacia mi vychadza na 24.1 a dnes sa mi aj vydulo mierne brucho.
Mozem byt tehu? Je mozne mat tak skoro taketo prejavy? V septembri 2018 mi bolo vybrate vnutromaternicove teliesko levosert. Kedy najskor si mam spravit test?

stratenanajdena
13. jan 2019

@viktoria_05 Ahoj, test má v Tvojom prípade zmysel robiť najskôr 22. - 24.1. Robí sa v deň vynechanej menštruácie, ak máš podozrenie na tehotenstvo alebo nevydržíš, tak skús aj o dva dni skôr. Držím palce, nech sa vám splní váš sen.

viktoria_05
autor
13. jan 2019

@stratenanajdena dakujem za odpoved 🙂

jason626
14. jan 2019

Ahojte všetci chcela bisom sa spýtať či ste to už aj vi zažili alebo sa vám to už niekdy stalo. Pravde podobne meska mi menzes už 4dni s priateľom sme malý pomerný styk pred 12d a dnes po sexe slabo úplne slabulinko krvacam vôbec tomu nechápem prosím vás poraďte mi stim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre