Ahojte. Asi pred mesiacom aj viac, som mala prvý krát sex. Potom som ho mala znova a nechránený, pretože keď sme to robili s kondómom, bolelo ma to. Dávali sme však pozor, i keď viem že to občas nestačí. Naposledy sme mali sex, a to som užila tabletu escapele, od vtedy nič. Vtedy mi menzes ale ešte stále meškal, preto som si robila test, a vyšiel negatívne. Menštruácia mi prišla do 5 dní od užitia tabletky. Bola normálna prvé 4 dni, potom slabá. Predtým som ešte veľa stresovala, a bola som prechladnutá. To mohlo zapríčiniť meškanie. Tehotenské príznaky nemám, skôr je to nervozita a opäť stres. Na internete som čítala veľa článkov, čítala som o zmene krčka počas cyklu, a v tehotenstve. Mala som ho nízko a mäkký, teraz však je vyššie a tvrdý, a myslím že aj uzavretý. Tak by to malo byt počas ovulácie a po nej. Mala som aj biely výtok na spodnom prádle ako mávam, ktorý by mal byť počas ovulácie. Najlepšie by bolo ist ku doktorke ale mám strach, preto najprv chcem počuť nejaký verdikt od vás ktoré o tom vedia niečo viac ako ja. A samozrejme viem aj to, aké to bolo odo mňa nezodpovedné a hlúpe. Dakujem!
@marvel23 - tabletka po rozhodi cely cyklus a meskanie nasledujucej menstruacie je vcelku normalne. Ale toto mi vysvetli - ako kondom boli 😕 😕 Kazdopadne sa rozhodnite pre inu formu antikoncepcie, pre hocico, ale nie uplne bez vsetkeho, kvapocky lasky su tam vzdy, hlavne ak ste mlady=plodny. A suhlasim zo @soldi - tu pomoze len test spraveny 14 dni od toho styku. Ostatne je hadanie.
@marvel23 tuším by malo existovať niečo ako autoškola na sex 😝 nájsť si na nete čo a ako kam zasunúť to áno, aj nájsť fórum, kde položiť otázku, na ktorú neexistuje odpoveď, to tiež áno, ale naštudovať si niečo o antikoncepcii, ako ju užívať a používať, ako sa vyhnúť stresom čo potom, tak to už nie... a k dr. sa ísť bojíš, ale sexovať len tak nie, no držte ma 😠
ako ti už písali baby, sprav si test a ja pridám, že už nesexuj, kým neprídeš k rozumu a neprekonáš strach z gynekologičky... keď ti nevadilo, že sa ti tam "montoval" cudzí chlap, tak by nemalo ani vadiť vyšetrenie odborníka...
@marvel23 ak to bol prvy sex s tym kondomom, tak to urcite nebolelo, kvoli tomu, ze mal kondom. Prvy sex je vacsinou trochu bolestivy, ci uz s kondomom alebo bez neho, dolezite je dostatocne zvlhcenie. Takze myslim, ze by ste to s tym kondomom mohli este vyskusat, urcite je to ako ochrana pred otehotnenim lepsie pre teba ako hocjake tabletky, a myslim, ze to patri aj medzi najlacnejsie formy ochrany.
ahojte.chcem sa opytat.mozem byt tehotna ked mi jeden test vysiel pozitivne a 3negat,,a boli ma v podbrusku,,dakujem
Tak potom je to možné že si ;)
@baskulka ahoj.. skus testnut znova za par dni...alebo skoc k doktorke.. alebo napriklad ja som mala mamatest 10 uplne pozitivny"!!! behom par sekund.. utekala som do lekarne kupit este ine znacky.. vseliake a vsetky boli negativne tehulka som nebola.. sklamanie velke.. ale aspon budes vediet o co ide.. u mna to bol pokazeny mamatest10
Posielam vela pozitivnej energie hehe... dalsi mesiac to uz budu //
Ahojte potrebujem poradit...maleho plne dojcim a v poslednych dnoch zaznamenavam pokles tvorby mliecka a maly ked ma ist spinkat a uspavam ho tak neskutocne placka,tak sa chcem spytat ci mozem byt tehu...ci moze byt priznakom pokles mliecka ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marvel23 asi si necitala moc pozorne, lebo to mas cele pomylene.
to len tak na uvod 😉
pocas ovulacie je vytok priesvitny, biely je v obdobi neplodnych dni.
verdikt od nas sa ziadny nedozvies, lebo na vestenie sluzia ine stranky 😉
ak chces vediet, ci si tehotna, urob test. idealne 14 dni po styku, vtedy je spolahlivost 99,9%