Môžem byť tehotná po vyvolávačke?

trejsy117
26. sep 2012

ahoj.. chcela by som sa poradit...pred tromi mesiacmi som bola na kyrete po ktorom som mala len jednu menstruaciu ktora trvala 12 dni...dalsia menstruacia mi meskala mesiac tak som sla k lekarovy...on mi urobil sono na ktorom videl nieco co malo jeden centimeter ale podla jeho slov to asi plod nieje tak mi zrobil vysetrenie sondou pri ktorom si zmylil plod s hrubym crevom a tak hned na druhy den mi pichol vyvolavacku 6.9 po ktorej som menstruaciu dostala az 17.9 aa to len taku ze jeden den bola silna na druhy den vobec a na treti den som mala silne krce v podbrusku co umna nieje normalne a tak striedavo som mala 8 dni ... ale uz iba slabsie ... mam aj vsetky priznaky ktore som mala pri prvom tehotenstve tj. huste biele vytoky...bolesti prs...bolesti v krizoch...nafuknute brusko rastuce zospodu pricom som bola vzdy chuda priam az vychudnuta...robila som si aj 3 tehotenske testy kt. mi vysli pozitivne.... tak chcela by som sa opytat ci je vobec mozne aby som bola tehotna prosim poradte mi

januliku
26. sep 2012

@trejsy117 Si si ista, ze to bol lekar, u ktoreho si bola ? A nebol trosku pod vplyvom ? 😅

strapco13
26. sep 2012

@trejsy117 no ked ti vysli testy pozitivne, tak asi si ..sup k doktorovi, nech potvrdi ..ale asi by som sla k inemu
vyvolavacka nevadi, ona bud vyvola menzes, alebo ak je tehu, tak tehu posilni 😉

eunomia
26. sep 2012

Zmylil plod s hrubym crevom? To ako si na to prisla?

nevestickaaaa
26. sep 2012

@trejsy117 každopádne by som asi zmenila lekára 🙂

trejsy117
autor
26. sep 2012

noo ten moj lekar je trosku taky debko ... vela zien prinom potratilo aj ja som zanim chodievala ked som bola v 12tt ze mam bolesti a on mi nato odpovedal ze to je normalne a 3 dni nato som potratila... dnes uz som zmenila lekara a pondelok idem na vysetrenie len som chcela vediet ci by som mohla byt tehotna aj ked som menstruaciu dostala po vyvolavacke

moon1979
26. sep 2012

ja len ... či náhodou autorka tejto diskusie nie je naša "stará známa" len pod novým nickom ... 🙂 text mi ju dosť pripomína ... 🙂

moon1979
26. sep 2012

@trejsy117
zmeniť si ho mohla aj skôr ... teda radšej skôr ako neskôr ...

trejsy117
autor
26. sep 2012

dnes som tu po prvykrat ... tuto stranku mi poradila byvala spoluziacka ktora teraz ma dvoj mesacnu dcerku a tiez sa tu chodila poradit ked nieco potrebovala

eunomia
26. sep 2012

Myslim, ze sa tu autorka dobre zabava.

gepe
26. sep 2012

@trejsy117 je to mozne. Ja "prezila" taky vyvolavacku na zacatku 3 mesice, kdy mama do te doby mela standard menstruaci a pak jen prave slabou, proto zasla na gyndu. a to ji dostala i presto a potom, co ji dr. udelala teho test a byl pozitivni tenkrat pry na to, ze to nic neznamena. Takze az na konci 3tiho mesice mame znamy chirurg! 😀 udelal prohlidl a rekli ji ze je vazne tehotna.

trejsy117
autor
26. sep 2012

@eunomia newiem nacom by som sa mala zabavat...chcela som sa iba poradit s niekym kto mal rovnake skusenosti a to ze si myslis ze som nejaka "stara znama " to je len tvoja vec

nevestickaaaa
26. sep 2012

@trejsy117 nemyslím si, že si bola tehotná pred vyvolávačkou. Ja som to mala tak isto, menzes mi meškal 3 týždne, tak som išla k lekárke, dala mi vyvolávačku, menzes sa dostavil cca o 10 dní, absolútne slabučký. A hneď potom som otehotnela 🙂

eunomia
26. sep 2012

@trejsy117 no tak mi napis ako si na to prisla, ze si zmylil plod s hrubym crevom?

eunomia
26. sep 2012

@trejsy117 ja som niekde napisala, ze si "nejaka stara znama" ?

veruska007
27. sep 2012

Ja byla jako tehotna 2x na vyvolavacce, dr. mi delala utz, nic nenasla... a ja byla ve tretim mesici 😅 . Miminku to nijak neuskodilo 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre