ahojte baby, som tu nová a chcem sa spýtat, či ma niekto podobný problém. Z manželom sme sa snažili o babetko, ja som po vynechani antikoncepcie mavala dost problemy z menzesom, stale som chodila na vyvolavačky až pokial mi gyna nenasadila duphaston, mala som ho začat brat 2xdenne 15den od mensesu, a potom dostat znova menzes.Lenže po prvom baleni sa menzes nedostavil vyšli mi 3 pozitivne testy, ktore som si robila počas minuleho tyždna, prve dva boli slabšie no posledny uplne vyrazna druha čiarka.Na vyšetrenie idem až v utorok, ale bojim sa, či budem ozaj tehotna a či to bude ok.Minuly tyžden som mala dost bolesti ako pred menštruaciou, nevolno mi nebyva, len mam viacej chute do jedla a bolia ma prsia,,,,druhe balenie liekov mi ostalo, ani som ho nezačala uživat. Že by to zabralo tak hned?dakujem za odpovede
tak ci to zabralo uvidis podla hCG, my ti tu tazko povieme, ci si tehotna, nemame to odkial vediet....ale drzim palce
no ked ti vysli 3 pozityvne testy,je dost mozne ze tehotna si...ale tu ti asi nikto neda jasnu odpoved..
podla mna si tehotna ,tehotensky test ti pre nič zanic neukaže //čiarky.gratulujem,aprajem vela štastia aby všetko dobre dopadlo
ahoj ja som duphaston brala koli tomu ze som potratila a mesiac na to som bola zase tehotna(na vianoce), no zase som potratila a 2 tyzdne na to som zase otehotnela(na valentina) a teraz mi chyba uz len 6 tyzdnov do porodu 🙂 je to zazracna tabletka. a neboj sa, len tak by sa ti tam nespravili 2 ciarky 🙂 drzim palce 🙂
ahojte baby aj my sa snažíme o bábätko ale zatial bez uspechu ☹ . Mám cystu na vaječníku, ale moja gynda mi povedala že nevidí žiadny problém v otehotnení.a povedala ze az po roku snazenia mna aj mojho manzela moze zacat liecit na neplodnost. Snažíme sa už od mája ( možno smiešne že tak krátky čas a už čakame výsledok, ale keď človek moc túži- strašne dlhá doba) a stále nič.asi pred tromi týždnami som dostala krámy ale len dva dni a potom nic mám bolesti v prsiach sem tam ma bolia vajecniky ako na krámy a čo je najhoršie je mi každu chvílu strašne zle od žalúdka . test som si robila ale negat. tak som sla k obvodnej lebo ta ťažoba na žaludku sa nedala vydržat a ta ma poslala na gastro že mozem mat vredy 😕 ....nechcem si ani predstavit ze by sme sa taku dlhu dobu ako vy snazili mam pocit ze uz teraz idem z toho zosaliet ked stale nic. skusim navrhnut mojej gynde aj ja tu tabletku len sa bojim ze ma hned odpise že mi ju este netreba ze je moc skoro...
@fuzik ahoj ja som vysadila antikoncepciu a vlastne v auguste som bola na vyvolavacku...a vtedy mi hned nasadil doktor duphaston,ze na upravu cyklu a ked nedojde menzes mam si spravit test...ten ale dosiel trochu skor ale dost intenzivny...nemyslim si,zeby ti gynekolog povedal,ze ti ich nepredpise ze je skoro...skus sa opytat 🙂 za opytanie nic nedas..a viem co prezivas tiez chceme babo...ale ked najviac chces vtedy sa nedari...nepremyslaj o tom nechaj to plynut...
Drzim palce nech ti to dopadne dobre..🙂
@stela91ja som antikoncepciu neuživala a ani by osm nechcela, ale poznám vela bab co uzivali a ked prestali do mesiaca otehotneli 🙂..a dakujem moc za radu uvídime ešte chvílku to necháme tak skusíme na to nemyslieť aj ked to niekedy fakt nejde a potom ked tak by som vypýtala tie tabletky dufam že by aj nám pomohli ako mnohým iným 😉 a naozaj už veľa ľudí povedalo že všetko je v psychike tak nám treba isť niekde na dovolenku uplne vypnúť a bude 😀
@stela91 jaaj ja mam cystu ešte stále už asi 5 rokov a nikto nič nerobi jedine co som mala boli inj. ale ani po nich nezmizla tak nič... moja gynda je skor na vselijake prirodne liecby cajiky a tak ako hned na lieky tak mozno preto mi este nic take nenavrhla... jooj tak prajem krásnu dovolenku az si oddychnete a nech sa pošťastí 😉 ..ja by som prijala hned aspon tyzden dovolenky 🙂 ale uz mam len 4 dni do konca roka tak šetrim na Vianoce.. 🙂
@fuzik tak neviem ci to je ok ked ju mas pat rokov...moze sa zvacsovat a aj inak urobit sarapatu...ja by som zmenila dr. Lebo prirodne liecivka v dnesnej dobe asi velmi nepomozu..uz nie je doba starych mam,ked zivot bol jednoduchsi a bez stresov...aspon ti zabrali??su rozne druhy cysty a nie je to sranda.mojej kolegyni sa za jeden meeiac raz tolko zvacsila...isla ana laparoskopiu..dr jej povedal ze takto po svete nemeoze chodit..ale ona je starsia..vcera vecer som zabudla uzit tabletku duphastonu a teraz stresujem..ja mam este 11 dni takze sa tesim..v lete bola len kratka...dakujem snad mas pravdu 🙂
Caute babulky..🙂 ja blba som vcera zqbudla uzit vecer tabletku duphaston...vcera treti den druhe balenie..aj nechraneny styk som mala..volala som k dr. bola tam len sestricka ta mi nevedela povedat,ze co mam robit...mne sa ta jedna tabletka tabletka zvysi ..beriem 2x denne...viem ze v letaciku je ze nebrat dvojitu davku..moze to nejak'ovplyvnit cyklus alebo snazenie o baby?
@stela91 no sleduje mi tu cystu a nezväčšuje sa tak povedala že nie je potrebne s nou nieco robit... a nie nic mi doteraz na nu nepomohlo mala by sa aspon cez MZ stratit ale bola som aj vtedy na sone a nic... a to musis ten duphaston až tak pravidelne uživat ze nemozes ziadnu vysadiť ci ako? 🙂
ahojte dievcata ja som tiez teraz brala prvykrat dufik tento mesiac a menzes zatial nikde meska mi to 5dni tak neviem test som nerobila este ,ale aj tak sa chcem spytat do kolkych dni ste dostali,,mrchu´´ ked ste bali dufik ja som brala od 11dna do 21dna mrcha mala prist 23.9 a nic a nemusi vibec prist 🙂
@fuzik no teraz druhy mesiac z troch..a snad to bude stacit,lebo v letaciku nie su tie vedlajsie ucinky sranda...a ja by som to asi neriskovala..lebo by som s tym asi nevedela existovat, ze co ak...ja som velky pesimista 🙂 ..a inak mam rada, ked viem na com som a viem to riesit cim skor...aj ked sa bojim jak pes 🙂 ...taaaak drzim prsty nech ta vseeetko zle obchadza 🙂
Teda od 12 do 22 dna
Uz som nacisto z toho blba...este zemam diar 🙂
@anzelik ale ako prisiel na 12.den ked ja mam nepravidelny a bola som u nho pat minut aj s obliekanim 🙂 ..no neviem sa mi to nejako nepaci..xi xi na moje narodky si vzala tak prajem vela stastia 🙂 a to je inak dost uz..ale citala som ze od 5 do 10 dni by mal dojst ked beries tieto tabletky,ale nechem kecat...
@anzelik ale ako prisiel na 12.den ked ja mam nepravidelny a bola som u nho pat minut aj s obliekanim 🙂 ..no neviem sa mi to nejako nepaci..xi xi na moje narodky si vzala tak prajem vela stastia 🙂 a to je inak dost uz..ale citala som ze od 5 do 10 dni by mal dojst ked beries tieto tabletky,ale nechem kecat... 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie som si istá, či bolo potrebné založiť novú tému na tvoju neistotu, či po pozitívnom teste si alebo nie si tehotná. Odpoveď je: môžeš byť tehotná, rovnako ako nemusíš. Vyčkaj do kontroly u lekára, zoberie ti krv, oznámi ti výšku Hcg a povie ti čo ďalej.