Môžem byť tehotná po antikoncepčnej injekcii a popri kojení?

evelenka
6. apr 2013

Ahojte mamicky velmi prosim o radu.3 mesiace po porode som si dala pichnut antikoncepcnu injekciu ktora ma ma chranit po dobu 3 mesiacov od tehotenstva.bohuzial mala som z nej strasne bolesti hlavy po cele 3 mesiace takze na dalsiu som nesla.mesiac po tom ako som uz tu injekciu nemala teda zo mna vyprchala sme maly s manzelom nechraneny sex.Menstruaciu som nedostala doteraz od porodu, 7 mesiacov kojim ale uz nie plne pretoze maleho dokrmujem.je mozne aby som bola tehotna?alebo si skor myslite ze to je nepravdepodobne.neviem k comu to mam pripisovat no posledny tyzdnem byvam nejak velmi vycerpana a prepchavam sa sladkkym 🙂)))
kazda vasa rada bude pre mna velmi cenna.dakujem.

linda20111
6. apr 2013

@evelenka ahoj, neviem sa k tomu vyjadrit, ale zaujala ma ta injekcia - antikoncepcia , este som sa s tym nestretla, ja som brala pred tehotenstvom klasicke tabletky. ako sa vola ta injekcia, aka je tam cena?

grettka
6. apr 2013

pokial viem, tieto injekcie sa volali "depo provera", bolo po nich vela neziaducich ucinkov, a boli vraj stiahnute z trhu.
http://www.zdravie.sk/clanok/49373/depotne-horm...

evelenka
autor
6. apr 2013

ta injekcia sa vola Depo-Provera.Tu vo Velkej Britanii to mam zadarmo, neviem kolko stoji na Slovensku.

evelenka
autor
6. apr 2013

@grettka preco ich stiahli z trhu???Tu v Uk ich davaju bezne.

soldi
6. apr 2013

@evelenka vies, existuje taka vec, stoji par drobnych. v obchodoch ju najdes pod nazvom tehotensky test 😉
ten Ti da odpoved spolahlivu na 99%

kazda zena, ktora sexualne zije moze byt tehotna 🙂

evelenka
autor
6. apr 2013

@soldi jaj moja ja viem ze existuje test len ten mi to po 16 dnoch este neukaze...preto sa pytam ci je mozne ak som si uz tu injekciu nedala pichnut ,kojim este nemam kramy ci je tam sanca byt tehotna 🙂

soldi
6. apr 2013

@evelenka hocijaky test Ti ukaze najneskor 12 dni po oplodneni 😉

evelenka
autor
6. apr 2013

@soldi tu v uk nie,tu maju testy co ukazu najkor 4 dni pred.... no ja som este nedostala mrchu 🙂

soldi
6. apr 2013

@evelenka jezisimaria zenska, to fakt vobec netusis ako funguje cyklus a otehotnenie, a atd?
ako mozes dostat ms, ak si tehotna? to len tak na uvod.
po druhe- skutocne si myslis, ze uk je natolko zaostala krajina, ze tam maju specialne tehotenske testy- extra malo citlive?

cize zaver: ano, mozes byt tehotna. nie, nemusis byt tehotna. odpoved Ti da jedine tehotensky test a opakujem, hocijaky tehotensky test (aj anglicky) Ti ukaze najneskor 12 dni po oplodneni aspon slabu druhu ciarku.

uz sa chapeme? 🙂

evelenka
autor
6. apr 2013

@soldi jezis maria viem ako funguje cyklus ja uz dve deti mam.Moje deti som si planovala pocitala plodne dni a cykly,merala bazalnu teplotu.ja som sa nepytala na to ako zistit ze som tehotna ja viem ze testy existuju.len j.e velmi zaujimaje ako zistit ktory den cyklu mam ked som od porodu mrchu este nemala porad hmm 🙂 a pytala som sa ci je mozne ak som predtym mala tu injekciu,kojim a nemam mrchu ci som tehotna.mne o pocati a testoch moja hovorit nemusis vyznam sa v tom.a ohladom tych testov v uk najskorsie testy sa tu daju testovat 6 dni pred mrchou 🙂 vyskusala som ich mnoho....

soldi
6. apr 2013

@evelenka 6 dni pred ocakavanou ms je cca 8 dni po oplodneni, nie tych 16, co si spominala.

den cyklu nedokazes urcit pokial si nemala ms a nevies, kedy a ci bola ovulacia.

a na otazku, ci mozes byt tehotna som Ti uz odpisala dva krat!

evelenka
autor
6. apr 2013

je mozne ze som mla ovulku mala som predtym tie ovulacne vytoky.diky moja za rady aj ked sme sa trosku na zaciatku nepochopili 🙂 este raz dik

olifcek
6. apr 2013

@evelenka dojcenie nie je antika. Az budem za pc kuknem, co Ti to pichli, nakolko az dojcis, nemozes akukolvek antiku. A ano, mozes byt tehu, ved si mala nechraneny sex bez akejkolvek ochrany proti pocatiu

nibiru
6. apr 2013

@evelenka každy test aj 25ka ti ukaže tehotenstvo na 14 den od sexualneho styku.nemusíš vedieť kedy maš mat ms kedže kojís ale od posledneho styku daj 14dni a test ti ukáže vysledok nakolko uhniezdenie trva 5-11 dni.

janinah
6. apr 2013

to si s toi injekciou aj kojila? 😕 a k otázke,však si urob test

evelenka
autor
7. apr 2013

@nibiru diky dnes pojdem kupit 🙂
@janinah ano kojila lekar mi povedal ze ju mozem mat najskor 6 tyzdnov po porode aj ked kojim.ako tak citam na nete az teraz zistujem co je ta antikoncepcia (depo provera) za svinstvo.
POcuvajte moje drahe este jedna otazocka maly mi nejak vymysla pri kojeni uz dobry tyzden prilozim ho k cicine 4-5 posaje a odtrhne sa,ked ho skusam naspat prilozit nechce a otaca hlavu.co moze byt dovodom?dakujem

nibiru
7. apr 2013

@evelenka výmýšla😀

evelenka
autor
7. apr 2013

@nibiru kto vymysla?

evelenka
autor
7. apr 2013

@nibiru ty si potvorka ty sa zo mna smejes ze som napisala ze maly vymysla?🙂

nibiru
7. apr 2013

@evelenka ano myslela som na malého 😀 mi sme mali takýto bojkot 2 alebo 3x samé to prešlo.

slavka89
7. apr 2013

Ahojte ...mam taky problem a achcela by som sa opytat ...je mozne aby som otehotnela aj ked som den po akte dostala menstruaciu a teraz nejako meska aj ked uz presiel mesiac od vtedy?? partner je v praci a od vtedy nic nebolo... test som si nerobila .... ak ste ma pochopili o co mi ide to vas pekne prosim o radu ... dakujem

evelenka
autor
7. apr 2013

@nibiru dufam ze to maleho prejde.a kupila som si dnes test ale kupila som taky ktory sa moze testovat v den ms.zobrala som ho narychlo pretoze hlavnym dovom bolo kupit malemu syrupcek na horucku.az ked som dosla domov ta som si vsimla ze som nekupila spravny.ukazal negativny vysledok taze asi niesom ☹

nibiru
7. apr 2013

@evelenka je upne jedno že bol až v den ms lutealna faza byva spravidla tých 11-14 dní je nemenna max +-1den to je doba kedy sa mimčo ma uhniezdiť pre istotu opakuj o 3dni test ale ak ak si 16dni po pohlavnom styku test by ti tehotenstvo ukazal akykolvek.

evelenka
autor
7. apr 2013

@nibiru dik za odpovede.aj ked som z testu trochu sklamana.

nibiru
7. apr 2013

@evelenka sklamana -nesklamana aspon vieš na čom si. 😉 neistoto je horšia ako akakolvek pravda 🙂

evelenka
autor
7. apr 2013

@nibiru tak to je pravda.

katka1981
7. apr 2013

@evelenka, neprikladaj k cicine, ale k psrniku. Z ciciny netecie MM 😀

evelenka
autor
7. apr 2013

@katka1981 ja viem kde prikladat. cicina znie krajsie ako prsnik 😀

anjelicek26
7. apr 2013

@evelenka - ako pises, mali ste sex MESIAC PO tom, ako ucinnok injekcie vyprchal, takze to bola samozrejme neucinna ochrana a tehotna byt mozes.

koniarova
7. apr 2013

@anjelicek26 A kto sa podaril? Saška či Max? 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre