Môžem byť tehotná, keď som užila Escapelle ?

24. okt 2021

Ahojte baby
Mala som nechránený pohlavný styk 21. okt. cca 18:50 a užila som tabletku escapelle na druhý deň 14:50.... Nechcem dieťa preto som zvolila túto formu ktorá môže zabrániť tehotenstvu... Myslíte si že už tehotná nemôžem byť keď som escapelle užila čo najrýchlejšie a ms mám dostať 6.11. ?? Môže sa mi kvôli ten tabletke posunúť ms? Aké máte prosím vás vy skúsenosti s týmto

janai1
24. okt 2021

No, tak toto je 50/50 keďže je šanca ze si mala ovulácia ak máš pravidelnú... A áno, kvôli tej tabletke môžeš aj nemusíš mať rozhadzany cyklus ešte pekne dlho

miamie
24. okt 2021

pri Espalle je vysoka pravdepodobnost ze ostanes tehotna

diaalex
24. okt 2021

Podľa mňa tehotná nebudeš, stihla si to ešte v “limite” 🙂 mne pomohol tiež do 24h som ho užila a kamarátka ho užila do 72h a ona mala hneď aj krvácanie a tiež neostala tehotná

autor
24. okt 2021

@janai1 no v ten deň som mala ovulaciu vysokú šancu ale hneď po styku pár hodín som užila tabletu

autor
24. okt 2021

@diaalex dúfam že nebudem tehu lebo ako píšeš stihla som to do určitej hodiny dokonca som mala niekoľko hodín času... A ako som čítala o nej je to nudzova antika a keďže stojí tak veľa mala by byť účinná

anjelicek26
24. okt 2021

Poznam viac zien, co napriek limitu, tabletke a neplodnym dnom ostali takto tehotne... takze tak, uvidis, musis pockat.

luci_ba
24. okt 2021

ak ti bude meškat menzes nestresuj hned, ta tabletka je celkom humus a môžeš mať par mesiacov rozhadzany cyklus. Čo sa týka apky ktorá ti hovori ze si mala vysoku šancu ovulacie- ona to nemá odkial vedieť, nevidí ti do vaječnikov. Podla mna ked spravíš test 14 týždnov od styku, tak môžeš testu dôverovať. 😉

kiki68
24. okt 2021

Uzila si to v limite, takze ok. Ja som to pouzila este davno a zabralo. Urcite je nejaka sanca, ze to nezaberie. Ale v limite je to malo pravdepodobne, ze by to nezabralo. A mne to napr cyklus vtedy nerozhodilo. Cize moze aj nemusi. Je dobre si tak po 15-20 dnoch pre istotu urobit tehu test.

autor
24. okt 2021

@anjelicek26 to ani nesranduj 😳

autor
24. okt 2021

@luci_ba áno vraj tabletka môže posunúť ms ale uvidím ako to bude lebo ak som užila tu tabletku hneď ma začalo bolieť podbruško... Bolí ma doteraz a bolesť podbruška mávam 3 dni pred ms

luci_ba
24. okt 2021

hlavne no stress. 🤞Ja som ju užila za život 2x a zabrala ako mala.

martinkatinka
24. okt 2021

Precitaj si pribalovy letak. Nabuduce sa chran predtym, nie potom.

matkahelka
24. okt 2021

ja som uzila escapelle do 5 ci 6 hodin a vysledok jeho ucinku sedi prave oproti mne a robi domacu ulohu z matiky 😉 uz som to tu viackrat pisala, ze mne gynekolog povedal, ze takychto deti je vela. ziadna, ziadna antikoncepcia nie je 100%-na.

karatina
21. jan 2022

@matkahelka ja som ju užila do cca hodiny neskaju mi 5dni a dnes som robila test 2x a hop 2ciarky

natalienka12
21. jan 2022

Ja ale neviem pochopit, ze ked zena nechce byt tehotna, ako moze chlapovi dovolit, aby urobil to, co urobil…

matkahelka
21. jan 2022

@natalienka12 a ja nedokazem pochopit, ako niektora zena nedokaze pochopit, ze existuju aj prasknute kondomy napr.

natalienka12
21. jan 2022

@matkahelka toto pochopim, ale nepochopim uplne bez ochrany

jull3
29. jan 2022

Boleli vás prsia, keď ste vzali escspelle? Ak áno, ako dlho?

jull3
4. feb 2022

Menstruacia mi nakoniec prišla a prsia ma s jej príchodom prestali bolieť

anonym00000
16. apr 2022

Ako si dopadla?

mici88
23. júl 2022

@natalienka12 mám priateľa už nejaký ten rok a tiež sa nám stalo. A celé to bolo zapríčinené veľkými stresmi z práce, rodiny a podobnými vecami a vraj sa to mohlo stať práve kvôli tomu. Stres urobí veľa zlého 🤷🏻‍♀️ a nemôžem ho teraz obviňovať a nadávať mu prečo to spravil, keď to nechcel. Kým človek nezažije takéto nečakané situácie je vždy najmúdrejší. Netreba odsudzovať.

eva119
14. aug 2022

@karatina mozem sa spytat nemohlo to byt predtym ze by ss postastilo?ja som uzila escapell do 2 h a ako som si precitala vas komentar zle mi ostalo popravde☹️

karatina
14. aug 2022

@eva119 nie nemohlo lebo vtedy sme nespali spolu ...dala som si ju do hodiny a aj tak vyšli 2 palicky

eva119
15. aug 2022

@karatina a prosim mala si aj nejake priznaky par dni po uziti escapelle? Mna velmi bolela hlava na druhy den.

karatina
15. aug 2022

@eva119 fuu uz si nepamätám

eva119
15. aug 2022

@karatina nevadi ajtak dakujem za odpoved.dufam ze to bude v poriadku ja uz ani neviem ako sa volam zo stresu.obrovsku chybu som urobila mam vycitky obrovske

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre