Ahojte baby
Mala som nechránený pohlavný styk 21. okt. cca 18:50 a užila som tabletku escapelle na druhý deň 14:50.... Nechcem dieťa preto som zvolila túto formu ktorá môže zabrániť tehotenstvu... Myslíte si že už tehotná nemôžem byť keď som escapelle užila čo najrýchlejšie a ms mám dostať 6.11. ?? Môže sa mi kvôli ten tabletke posunúť ms? Aké máte prosím vás vy skúsenosti s týmto
pri Espalle je vysoka pravdepodobnost ze ostanes tehotna
Podľa mňa tehotná nebudeš, stihla si to ešte v “limite” 🙂 mne pomohol tiež do 24h som ho užila a kamarátka ho užila do 72h a ona mala hneď aj krvácanie a tiež neostala tehotná
@janai1 no v ten deň som mala ovulaciu vysokú šancu ale hneď po styku pár hodín som užila tabletu
@diaalex dúfam že nebudem tehu lebo ako píšeš stihla som to do určitej hodiny dokonca som mala niekoľko hodín času... A ako som čítala o nej je to nudzova antika a keďže stojí tak veľa mala by byť účinná
Poznam viac zien, co napriek limitu, tabletke a neplodnym dnom ostali takto tehotne... takze tak, uvidis, musis pockat.
ak ti bude meškat menzes nestresuj hned, ta tabletka je celkom humus a môžeš mať par mesiacov rozhadzany cyklus. Čo sa týka apky ktorá ti hovori ze si mala vysoku šancu ovulacie- ona to nemá odkial vedieť, nevidí ti do vaječnikov. Podla mna ked spravíš test 14 týždnov od styku, tak môžeš testu dôverovať. 😉
Uzila si to v limite, takze ok. Ja som to pouzila este davno a zabralo. Urcite je nejaka sanca, ze to nezaberie. Ale v limite je to malo pravdepodobne, ze by to nezabralo. A mne to napr cyklus vtedy nerozhodilo. Cize moze aj nemusi. Je dobre si tak po 15-20 dnoch pre istotu urobit tehu test.
@anjelicek26 to ani nesranduj 😳
@luci_ba áno vraj tabletka môže posunúť ms ale uvidím ako to bude lebo ak som užila tu tabletku hneď ma začalo bolieť podbruško... Bolí ma doteraz a bolesť podbruška mávam 3 dni pred ms
hlavne no stress. 🤞Ja som ju užila za život 2x a zabrala ako mala.
Precitaj si pribalovy letak. Nabuduce sa chran predtym, nie potom.
ja som uzila escapelle do 5 ci 6 hodin a vysledok jeho ucinku sedi prave oproti mne a robi domacu ulohu z matiky 😉 uz som to tu viackrat pisala, ze mne gynekolog povedal, ze takychto deti je vela. ziadna, ziadna antikoncepcia nie je 100%-na.
@matkahelka ja som ju užila do cca hodiny neskaju mi 5dni a dnes som robila test 2x a hop 2ciarky
Ja ale neviem pochopit, ze ked zena nechce byt tehotna, ako moze chlapovi dovolit, aby urobil to, co urobil…
@natalienka12 a ja nedokazem pochopit, ako niektora zena nedokaze pochopit, ze existuju aj prasknute kondomy napr.
@matkahelka toto pochopim, ale nepochopim uplne bez ochrany
Boleli vás prsia, keď ste vzali escspelle? Ak áno, ako dlho?
Menstruacia mi nakoniec prišla a prsia ma s jej príchodom prestali bolieť
Ako si dopadla?
@natalienka12 mám priateľa už nejaký ten rok a tiež sa nám stalo. A celé to bolo zapríčinené veľkými stresmi z práce, rodiny a podobnými vecami a vraj sa to mohlo stať práve kvôli tomu. Stres urobí veľa zlého 🤷🏻♀️ a nemôžem ho teraz obviňovať a nadávať mu prečo to spravil, keď to nechcel. Kým človek nezažije takéto nečakané situácie je vždy najmúdrejší. Netreba odsudzovať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No, tak toto je 50/50 keďže je šanca ze si mala ovulácia ak máš pravidelnú... A áno, kvôli tej tabletke môžeš aj nemusíš mať rozhadzany cyklus ešte pekne dlho