Môžem byť tehotná, keď som mala styk v piatok v noci?

14. aug 2022

Myslíte že môžem byť tehotná keď som mala styk v piatok v noci. Nespravil sa dnu ale viem ze nieco sa dostalo dnu potom na prstoch. Teraz som sa zobudila a mám takyčerveno hnedý hlienovy výtok. Je možné že som mala v piatok plodné dni ale neviem isto lebo som vysadzala antiku nedávno a cyklus mám rozhádzany.
P.S. tehotenstvu sa nebránim, ale ani sa oň nesnažím, len ma zaujíma či ten výtok nože mať niečo spoločné s oplodnenim tak rýchlo keďže je nedeľa ráno.

Ďakujem

petamich
14. aug 2022

nie nemoze to mat nic spolocne s oplodnenim 🤷‍♀️

stellarstar
14. aug 2022

Tak rýchlo určite nie

karelova
14. aug 2022

Keď sa nebránis otehotneniu, odporucam ti naštudovať si nejaké základy ako k oplodneniu dochádza, časové rozhrania, atď 😉

lenkadenisa
14. aug 2022

To by bolo mega rýchle tehotenstvo 😄

autor
14. aug 2022

Ok baby ďakujem, niečo som rýchlo googlila a tiež sa mi to nezdalo 🙂

anicka182
14. aug 2022

Nie otehotnieť sa da len v stredu 🤦‍♀️

bessie12
14. aug 2022

@anicka182 no vies.. pytala som sa priatela a ten mi povedal, ze len v nedelu rano, tak to budeme skusat len vtedy 🙂😂

lenkadenisa
14. aug 2022

@bessie12
@anicka182
No baby, ja som podľa všetkého otehotnela v pondelok v noci, tak bacha. Asi každý deň je nebezpečný 😄 To je mi doba...

bessie12
14. aug 2022

@lenkadenisa asi kazdy to ma inac nastavene 😂

autor
14. aug 2022

@anicka182 @bessie12 admin mi zmenil názov diskusie, ja som sa to takto nepýtala. Pointa otázky bola že či by ten dnesny výtok, v nedeľu ráno, mohol súvisieť s možným oplodnenim v piatok čiže po dvoch dňoch.

anicka182
14. aug 2022

@bessie12 kurnik sopa ked tak nad tym rozmyslam ten tvoj ma naozaj pravdu :D otehotnela som v nedelu :D :D

@lenkadenisa dnes uz nikto nic negarantuje ;)

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre