Môžem byť tehotná, keď som mala styk tesne pred menzesom?

lucik174
28. jan 2021

Ahojte prosím vás idem si po radu s manželom mame nechránený styk mali sme aj tesne pred menzesom pár dni na to mi prišiel MS ale strašne slabulinký trval pár dni ale skôr to bolo špinenie a neskôr bledulina krv ale tej bolo minimum.
Robila som si test ale bol negat.
Tera pár dni po MS mám stále pocit na zvracanie boli má hlava a stále by som spala k tomu mám stále slabé bolesti v podbrušku taký zvláštny tlak.
Môže mi test ukázať tehu aj neskôr ? Mám ísť k lekárke ale som objednaná až koncom februára

viikkki
28. jan 2021

@lucik174 urob si test o týždeň s najvyššou citlivosťou

cookie29
28. jan 2021

jasne, uz existuju aj testy, ktore ukazu tehotenstvo hned po styku 🙂

a teraz vazne, tehotna by si mohla byt, pokial si mala nechraneny pohlavny styk, aj ked pravdepodobnost bude relativne nizka... ale spominane priznaky, mozu byt cokolvek, hocijake viralne ochorenie, ktorych je v tomto obdobi nemalo, reakcia napriklad na stres a podobne... a ak mas pochybnosti, pockaj cca 2 tyzdne po styku a zopakuj test z prveho ranneho moca

nikpa
28. jan 2021

@lucik174 😀 mne sa ujali z takého predmenzesoveho sexu dvojičky 👶👶

lucik174
autor
28. jan 2021

@nikpa Jeej a kedy si zistila že si tehu ? 🙂

nikpa
28. jan 2021

@lucik174 ten menzes som ešte dostala ale uz bol iny, slabší a kratší, dalsi mi meskal cez 10 dni a to uz som mala na teste jasné dve čiarky.

lucik174
autor
29. jan 2021

@nikpa no tak som zvedavá mne je úplne stále na zvracanie a včera večer som mala brutálnu zahu čo som nemala od dectva 😊 a stále má pobolieva v podbrušku tak uvidíme neskôr čo ukáže test 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre