Ahojte bambulky chcela by som sa opýtať snažíme sa s priateľom o bábätko 28.5 sme mali nechránený sex čiže sa spravil do mňa menzes som mala dostať 4.6 no dostala som ho 5.6 neskutočne ma boleli bradavky už 3" dní pred co není u mňa zvykom menzes som mala jeden deň som mala len taky slabý skôr len taka ružová farba na druhy deň to bolo silnejšie ale na tretí deň do obeda kus zas len taka končiaca ružová a tým pádom už potom nič. Môžem vás poprosiť o nejaké vaše skúsenosti ďakujem
Tak ovulacia je 7 dni pred ocakavanou menstruaciou dost nepravdepodobna. Nehovorim nemozna, ale nepravdepodobna. Predtym ste nechraneny sex nemali? Kazdopadne pockaj este par dni a sprav si dalsi test.
@tinka_31 treba este par dni pockat a ked tak si spravit test a ten ti povie, ci si alebo nie si. ja som to mala tiez tak nejako podobne, ale ja som mala len jeden den ako keby take slabe a potom uz vobec nic (co inokedy mavam menstruaciu aj 7 dni) a preto mi to bolo podozrive, spravila som si o 5 dni test a uz ukazal dve ciarky.
@anjelicek26 akože mali teda ochranu sme od začiatku nepoužívali dával si pozor ale 28. 5 ako som písala sa spravil do mňa a ešte aj 2 alebo 3 deň tiež
@tinka_31
Ahoj. Môžeš byť aj nemusíš byť tehotná, o pár dní sprav tehu test 😉
Ale z vlastnej skúsenosti, môžem povedať, že môže sa jednať aj o hormonálnu zmenu v tele ženy a ako mi raz povedal môj gynekológ aj menštruácia sa v rozdielom veku u ženy mení.
Ja už napríklad tiež 2 cykly po sebe som mala slabú a krátku menštruáciu, bežne som mávala silnú a dlhú (6 dní isto) a teraz som max. 3 dni.... Najskôr som sa tiež testovala či ide tehotenstvo, nahovárala som si rôzne tehu príznaky, ale všetko to bolo lrn PMS, ktoré som tiež dovtedy nemávala.
Ale pokiaľ plánujete bábo, prajem Ti, aby ti to vyšlo. 😉 Daj vedieť. 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinka_31 pockaj do soboty, sprav si test a uvidis