Ahojte, môžem byt tehotná aj keď som mala normálne menštruáciu? Prvý deň masaker ako vždy (bolesti, ale krvácanie nebolo také strašné). MS mi meškala 2 dni. Deň pred tým ako som to dostala, som si robila test a vyšiel negatívny. Menštruáciu som mala len 4 dni poriadne, normálne mávam 6-7 dni.
Akože snažíme sa o dieťa, aj som bola v tom že som tehotná, ale prišli mi, takže som neriešila. Lenže mam dosť citlivé prsia a vadia mi pachy. Tak neviem či to je reálne.
Pri prvom dieťatku mi bolo zle prakticky hneď, prsia tiež boleli. Len tie kramy 🤷🏽♀️
Ja som bola. Po skonceni ms som sa testla, boli silne kolajnice. Aj keď, testovala som aj pred ms, ale vyzeralo to na falosneho dusika a hmed ten den zacalo krvacanie a bolesti, trvali 7 dni.
A co tak zopakovat test ? Stale su to dohody, mozes , nemusis
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie ak bol test negatívny a dostala si to tak tehotná nebudeš na 99,9%. Ale moja byvala kolegyňa bola tehotná a mala ms do 3 mesiaca. Normálne jej pravidelne chodila. Nevedela že je v tom. Až u lekára to zistila. Samozrejme skôr ako v 3 mesiaci, ale ms mala normálne. Ale to byva naozaj ojedinele