Môžem byť tehotná, keď som dostala zápal močových ciest?

juli9870
28. okt 2024

Ahojte chcela by som vedieť vaše skúsenosti.

Mám partnera a urobil sa do mňa počas menštruácie. Nakoľko to u mňa funguje tak že keď pôjdem do vody ona sa na chvíľku zastaví a ok to vtedy využil. No hneď na druhý deň som dostala zápal močových ciest a chcem sa spýtať je možné aby som otehotnela keďže zápal a pálenie teba do dnes ? Ďakujem za komentáre

kittykat22
28. okt 2024

@juli9870 mozno by si si mohla zobrat tabletku (postinor) ktora spusta predcasne menstruaciu aby nedoslo k oplodneniu a potom ked sa z toho neprijemneho zazitku oklepes, tak by bolo dobre zvazit, ci chces v takom vztahu pokracovat. Svet a vztahy niesu idealne v kazdom ohlade, ale rozhodnutie ci privediete na svet dieta by malo byt jednoznacne spolocne a jednotne.

juli9870
autor
28. okt 2024

@kittykat22 ale ja som menštruáciu mala potom ďalej ale už aj ten zápal

kittykat22
28. okt 2024

@juli9870 mozes byt tehotna. To s tym nema nic spolocne. Kedy to bolo?

juli9870
autor
28. okt 2024

@kittykat22 menštruáciu som dostala 19.10 a pohlavný styk bol 20.10

beata_k
28. okt 2024

@juli9870 Nie, nemozes byt tehotna. Ved sliznica maternice sa odlupuje. Preto krvacas.

juli9870
autor
28. okt 2024

@beata_k ďakujem krásne 🙂

kittykat22
28. okt 2024

@juli9870 precitaj si toto https://www.pilulka.sk/menstruacia-a-otehotneni... Spermie prezivaju az 5 dni, takze tehotenstvo je mozne. Co ti pise
@beata_k nie je pravda.

beata_k
28. okt 2024

@kittykat22 Chytas sa slamky a strasis dievca.

juli9870
autor
28. okt 2024

@beata_k ja už mám dve deti a nikdy som neotehotnela počas menštruácie a keď som chcela to druhé trvalo to 7 mesiacov pokiaľ sa podarilo a len som chcela vedieť že či to je možné nakoľko som dostala hneď aj ten zápal

kittykat22
28. okt 2024

@beata_k tak jej pis, ako nemoze otehotniet, a keby sa jej to podarilo, tak nezabudni mesacne prispievat 👍

beata_k
28. okt 2024

@juli9870 To skor vyhlas jackpot nez, ze otehotnies

beata_k
28. okt 2024
bona12
29. okt 2024

@kittykat22 ano preziju v idealnom prostredi 5 dni, ale to ma kolko zien? Pocas mensteuacie pochybujem,ze je idealne prostredie pre spermie. Ak aj ano, dozili by sa asi tak konca ms. A plodne dni zacnu cca 7 dni od ms. Takze nie, podla mna tam je sanca takmer 0. Jedine, ze by bol velmi kratky cylus cca 21 dnovy, co je extrem a plodne dni hned po ms. Takze tak.

kristie571
29. okt 2024

@juli9870 a aky dlhy cyklus mas zvycajne ? Ak prilis kratky, je to mozne. Ak normalny, ci dlhsi, tak nie je to mozne..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre