Môžem byť tehotná, keď som dostala menzes s týždňovým meškaním?

him2106
23. aug 2013

Caute dievcata...vedel by mi niekto poradit?mam taky mensi problem..snazime sa s priatelom o prve dietatko...uz som aj skoro uverila zeby bolo,pretoze tyzden mi meskala ms,pobolievalo ma cele telo od ovulacie,robila som test pred ms a bol negativny.myslela som no vsak je este skoro.ale je tu este moznost ze by som mohla byt tehu,aj ked som dostala ms po tyzdni meskania?vzdy mi dosli nacas,nikdy mi nemeskali,preto nerozumiem nicomu..tak preco mieskala ms..poradte mi prosim,dakujem

jarkaleskova
23. aug 2013

najskor niesi,aj ked priroda je nevyspitatelna...ms moze meskat z 1000 dovodov....

him2106
autor
23. aug 2013

Viem ze to moc nepomoze,ale budem dufat este....

jarkaleskova
23. aug 2013

poznam to velmi dobre,presla som takymi sklamaniami,ale najviac mi pomohlo,ked som sa prestala vkuse sledovat,testovat a pod....prehnane dufanie potom prinasa prehnane sklamanie...

him2106
autor
23. aug 2013

Mas pravdu....priatel mi vravi to iste...pokusim sa 🙂

luca1986
23. aug 2013

@him2106 aj ja som si takym presla meskala, uz som si bola ista a mrcha dosla ☹ cakam kazdy mesiac, ze nedojde aaa stale si najde cestu. Aj ked ti to nevyslo nevesaj hlavu, raz to pride 🙂 drzim palce

him2106
autor
23. aug 2013

Dakujem,hadam o mesiac 😒

lesana88
24. aug 2013

@him2106 taaaak ja som napriklad prve tri mesiace krvacala ako menzes a netusila som ze som tehotna....menzes som vzdy mala kadejaky nepravidelny, takze mi to nebolo podozrive...🙂 ale nechcem ti davat falosnu nadej, no...

him2106
autor
24. aug 2013

Aj na to som myslela...byva mi zle, uz skoro druhy tyzden...kto vie...

zuxik
24. aug 2013

ahoj, mne tiez meskala presne tyzden, ale ms bola velmi divna - prvy den skoro nic, 2hy den ako normalne prvy a dalsie dva dni takmer nic, take spinenie len. Inak mi ms nikdy nemeskala a vzdy ju mam 4-5 dni. No tak uvidim, ked nic tak sa budeme snazit dalej 🙂 drzim palce

him2106
autor
24. aug 2013

Daj mi vediet keby nieco.drzim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre