Môžem byť tehotná, keď sme nemali sex?

mnaty1
22. máj 2013

Dobry den, chcela by som sa opytat. S frajerom sme este spolu nemali sex, som panna, ale samozrejme ine veci boli. Menzes mi uz meska takmer 3 mesiace (8.juna to bude presne 3 mesiace). Je pravda ze vzdy som mala nepravidelnu menstruaciu ale tak dostala som ju vzdy tak najneskor okolo 40 dni. Bojime sa ze co keby mal nahodou prsty od "kvapky lasky", viete co myslim, ci ? Nie spermie ale to ine. Asi pred 2 tyzdnami som si robila test a bol negativny ale stale sa bojime nviem preco. Priznaky nemam praveze ziadne, zle mi nebyva ani nic, len ta menstruacia. Sice som pribrala trochu, ale to pripisujem k tomu ze predtym som mala diety a teraz som zacala normalne jest. Je to teda mozne ze mozem byt tehotna ? Dakujem 🙂

doliva
22. máj 2013

ak si panna pochybujem o to že si tehotná no zájdi ku gynčovi na trhu sú rôzne tabletky a potom takéto strachy nemusíš mať...A už ak takto experimentujete 😉

vejula
22. máj 2013

@mnaty1 no ničim inym ako spermiami otehotnieť nemôžeš... preto ta veta - Nie spermie ale to ine. tomu nerozumiem, čim inym by si akože chcela otehotnieť? Počula som o pripade, kedy žena otehotnela aj bez pohlavneho styku - ale ubezpečujem ťa, že inak ako spermiami nie 😅 Môžem sa spytať kolko maš rokov?

mnaty1
autor
22. máj 2013

@doliva bola som u lekara este mimuly rok ze preco to nemam pravidelne a on ze je to v poriadku ze to je mojou zlou stravou, unavou a stresov zo skoly :D
@vejula no po pravde on prsty ani poriadne nestrcil dovnutra a aj keby od spermi urcite neboli .. ja neviem, ale stresujem sa strasne. pride vam to mozno blbe ale nechceli by ste byt na mojom mieste teraz :D hmm no len 15

vejula
22. máj 2013

@mnaty1 ak neboli od spermii, tak sa bať nemusiš... A teda pride mi zvlaštne, že maš 15 ma jednej strane už riešiš s priatelom taketo veci a na druhej strane ešte nevieš ako vznikaju deti. PRe upresnenie inak ako spojením vajička a spermie dieťa nevznikne, to si už mala davno vedieť...

tiumen
22. máj 2013

😀

mnaty1
autor
22. máj 2013

@vejula mne je to jasne ale uz som bola fakt bezmocna strasne som sa bala a bola som paranoidna ze vsetko som k tomu pripisovala.

sharlotta
22. máj 2013

V celej historii ludstva viem len o jednej takej...nejaka Maria...mozno budes druha.

happyfrog80
22. máj 2013

hej mozes byt ale nie si

aaddeelliinnaa
22. máj 2013

@sharlotta 😀 😀 😀

malinkaaninka
22. máj 2013

dievčička,kolko máš rôčkov?

bebe2013
22. máj 2013

@mnaty1 neboj, ked mas len 15, to je normalne, ze menstruacia nebyva este celkom pravidelna. Ale chod radsej ku gynekologovi, nech sa ti na to pozrie, da ti pripadne vyvolavaci prostriedok. Ale tehotna podla mna urcite nebudes.

mnaty1
autor
22. máj 2013

dakujem pekne @bebe2013 🙂

doliva
22. máj 2013

ale ja už nechápe 15-už sexujú joooj baby sa neponáhľajte máte čas....

sharlotta
22. máj 2013

Desim sa toho, ked moja dcera bude mat 15. Dufam, ze jej to dovtedy stihnem dostatocne vysvetlit a naucim ju sebaucte.

mnaty1
autor
22. máj 2013

@doliva ja som este panna ak si si necitala prispevok ;)

happyfrog80
22. máj 2013

@doliva ale ona este nesexuje ,citaj poriadne,asi ste zaostale baby ale moje spoluziacky pre 15 rokmi uz ako 15 rocne dosli o panenstvo ,a naviac uz je vo veku kedy moze 😉

doliva
22. máj 2013

@sharlotta ako zbytočne sa ponáhľaju ja v 15-nástich riešila či sa na mňa ten chlapec pozrel ked som išla okolo a nie možné tehotenstvo....

doliva
22. máj 2013

@happyfrog80 ja viem že nie ale vieš experiment je experiment 😉

happyfrog80
22. máj 2013

@doliva asi si nebola vyspela v 15 ,chlapi uprednostuju vyspelist 😉

petraxy6
22. máj 2013

@sharlotta ale asi si zabudla že bude koniec sveta a príde Mesiáš 😀 tak, keďže nebol v decembri konec, tak už je asi za rohom 😀 😀 😀

sharlotta
22. máj 2013

@happyfrog80 moje spoluziacky a kamaratky si mohli robit co chceli...ja som len tak hocikomu nedovolila, aby sa "po mne smykal". Pockala som si na toho praveho, ked som bola dostatocne zrela a vedela som o com to vsetko je a hlavne som uz bola vo veku, ze keby som aj otehotnela, tak sa nic nedeje.

sharlotta
22. máj 2013

@happyfrog80 v 15 hovorit o atraktivite? Ved to je este dieta, to nema co byt "atraktivne"!!!

mnaty1
autor
22. máj 2013

@sharlotta a myslis ze ja som to urobila ? tiez to nedovolim hocikomu a dobre viem ze mam na sex cas .. Moje spoluziacky prisli o panenstvo niektore aj v 13 ..
furt som panna a este aj dlho planujem zostat. kebyze to chcem, tak to uz spravim

tinki
22. máj 2013

@mnaty1 určite nie si, neboj. Ale spomeň mamke, že ti už dlho mešká, spolu zájdite niekam k doktorovi, ten cyklus treba pomaly riešiť. Nepravidelný menzes je jedna vec, ale tri mesiace sú už dosť dlho..

sharlotta
22. máj 2013

@mnaty1 len si pekne pockaj na toho, kto si ta bude naozaj vazit a bude ochotny s tebou urcity cas, kym na to neprides schopny fungovat aj bez toho a v pripade niecoho sa o teba aj postara.

mnaty1
autor
22. máj 2013

@tinki mamine som to spominala a samozrejme ze o tom vie, ale poviem jej aby sme tam zasli 🙂 dakujem
doteraz som nechcela lebo som bola v strese :D

tinki
22. máj 2013

dievčatá, neodsudzujte ju..poznámky si nechajte pre seba, mladú nedeptajte..ale snažte sa ju povzbudiť..na výchovu má rodičov, ktorí budú znášať prípadné následky..
Berte to ako príklad, na čo si dávať pozor pri svojej výchove..
Radšej nech sa dievča poradí tu s nami, akoby mali hútať s kamarátkami, že čo a ako a narobiť ešte horšie veci..
Viete ako sa hovorí: "kto je bez viny, nech hodí kameňom"..

mnaty1
autor
22. máj 2013

@sharlotta ja viem o co ide a preto som sa bala ze aj z tohto nic sa moze nieco stat, lebo by mi to znicilo cely zivot

sharlotta
22. máj 2013

@mnaty1 tak sexuj vo veku, kedy ti to neznici cely zivot. 😉

mnaty1
autor
22. máj 2013

@tinki dakujem 🙂) a presne toho som sa bala, rodicom dakujem za vela a nechcela som ich sklamat napriklad niecim takymto .. znicila by som sebe a aj im zivot kebyze napriklad otehotniem v 15

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre