Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať či náhodou nemáte niektorá s týmto skúsenosti.
Včera sa pohlavnom styku priateľ do mňa urobil a dnes som dostala menštruaciu, môžem byť tehotná?
Ja som otehotnela počas menzesu 😂
@helcanw tak ale musela si mat ovulaciu v case menzesu
@veronikaszabova samozrejme to nevylučujem.. Hovorím len môj prípad. Jeden deň som dostala menzes, na druhý deň sme mali styk a potom som ostala tehotná. Ale inak plodné dní som si sledovala a viem kedy som ich v cykle mala.
jedine ak by si ovulovala velmi rychlo po zacati noveho cyklu. je to velmi ojedinele, ale mozne to je.
v tejto chvíli tehotná ešte nie si, ale za pár dní môžeš byť ;) ale je to málo pravdepodobné, ale možné je všetko
áno, k ovulácii niekedy dochádza aj počas menštruácie, takže je tu určitá pravdepodobnosť.
Ja som otehotnela hned po menzese, takze je to mozne...
ja som otehotnela v prvý deň menzesu
Tu je asi najlepsie riesenie tehotensky test a do buducna silnejsia prevencia.
Ahojte baby vedeli by ste mi nieko pomoc pred dvoma dnami sme mali s partnerom nechranneny stik evakuoval sa do mna na druhy den som dostala menzes prvy den bol len vytokovi a druhy den o trosku viac skor by som povedala ze do hneda mozem byt tehotna ? Dakujem
Ahoj te mohli bi ste mi poradiť som neskúsená mám takí mali problém môj priateľ sa domna urobil a dostala som menzes 6 dní mala som silné bolesti 3 dní potom to už prešlo už sa mi skončili ale neviem či som tehotná necítim sa ani na tehotnú ibaže mám trochu čudné bruško mi rastie iba trošku ale nerobím si stoho nič je mozne že keď sme priateľom mali sex a prví krát domna pustil tak môžem bit tehotná aj keď to zomna vitieklo lebo hneď som sa postavila a išla na wc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natallk ak mas menzes tak nie.
Otehotnies mozes LEN v case ovulacie.