Môžem byť tehotná, keď sa partner do mňa urobil na konci menštruácie?

zuzanita3
27. dec 2020

Ahojte ženy, neviem či to tu už niekto písal alebo nie ale mam dôležitú otázku. Môžem byť tehotná ak sa do mňa urobil 4ty deň menzesu s tým, že po tom sexe už mi akoby menzes skončil lebo nevyšla ani kvapka krvi. Väčšinou mám menzes 5 dni a je pravidelny. 19.12 sa do mňa urobil a je skoro aj na test aj na vyšetrenie doktorom a ďalší menzes mam dostať až 10.01 len som chcela vedieť aká je pravdepodobnosť otehotnenia. Máme s partnerom nechránený sex už viac než 4 roky a nikdy sa nič nestalo. Možno si to len nahováram, že som tehu psychika robí veľa lebo chcem byť tehu. Tak neviem asi musím počkať až na ďalší menzes či príde alebo nie. Keď to je tak ďaleko a ja neviem vydržať som netrpezliva. Ďakujem za rady a typy.

jajusa85
27. dec 2020

@zuzanita3 vsetko je mozne, ja som 35 tt a otehotnela som ked som nemala 5 mesiacov menstruaciu 🙂

stela01
27. dec 2020

@jajusa85 ale tu zuzka má menštruáciu , Zuzi ak chceš byt tehotná treba zistiť kedy máš plodne dni aby si sa netrápila že snaha je a tehotenstvo nikde je o tom kopa literatúry aj na MK
Držím palce

jajusa85
27. dec 2020

@zuzanita3 uz rozbehnuta menstruacia si myslim ze sa nemohla chytit, vajicko uz bolo podla mna v ramci procesu menstruacie mimo hru.

marseillefan
27. dec 2020

S najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nebudeš, ale nedá sa to vylúčiť.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
27. dec 2020

ja som otehotnela na konci menštruácie 🙂

spadnutaslivka
27. dec 2020

ale nehovorím, že to je vždy tak. ale tak ako sa stáva, že niekto máva menšutráciu aj 3 mesiace aj keď je už tehu, tak sa stáva napr. aj to, že ovulácia je nelogicky úplne mimo výpočtov podľa cyklu.

martinkatinka
27. dec 2020

Ano, mozes byt tehotna

balkica
27. dec 2020

Samozrejme 👌 Ja som tiez tak otehotnela

lucia147852
27. dec 2020

To záleží kedy máš ovulaciu. Sú ženy čo dôkazu otehotnieť len cez ms. Pri zdravom cykle všeobecne platí pri STM napr že prvých 6 dni cyklu je neplodných. Ale každý cyklus môže mat výkyvy.

zuzanita3
autor
27. dec 2020

@stela01 ja vôbec neovládam tie plodné dni a to som si o nich čítala vôbec to na sebe neviem vypočítať napríklad vytoky mam stále
Môj partner si dáva pozor pri sexe nie je to tak, že plánujeme babo ale on stále povie, že keď sa náhodou stane bude sa tešiť a donúti ho to robit kroky a teší sa tak som myslela, že keď sa urobil do mňa bude nejaká nádej a prekvapím ho tym som asi naivná

martinkatinka
27. dec 2020

@zuzanita3 kolko mas rokov?

zuzanita3
autor
27. dec 2020
marseillefan
27. dec 2020

@zuzanita3 ak všetko funguje ako má, tak ovulácia je 13-15 dní pred menštruáciou. Úplne zjednodušene, ak máš pravidelnú menštruáciiu, tak ovuláciu by si teoreticky mala mať cca 14ty deň po začatí menštruácie. Ak chceš decuľo, tak vtedy je ideálny čas.

zuzanita3
autor
27. dec 2020

@marseillefan ďakujem ano to viem ale niekde som čítala že ani to nemusia byť plodne dni takže preto som k tomu skepická v tejto dobe niečomu veriť na internete toho toľko píše

zuzanita3
autor
27. dec 2020

@balkica takže nádej tam nejaká je ďakujem krásne

zuzanita3
autor
27. dec 2020

Baby asi aj tak musím len počkať na ďalšiu MS a tak sa uvidí musim byť trpezliva keď ja som chcela len počuť nejakú nadej alebo povzbudenie či sa to môže stať tešili by sme sa

balkica
27. dec 2020

@zuzanita3 my sme sa snazili 4 mesiace, aj s ovu testami, vypoctami atd. A nakoniec to vyslo na konci menstruacie 🙈 Takze nadej je vzdy 😉

anjelicek26
27. dec 2020

Spermie v idealnom prostredi ziju 5-7 dni... podla mna ti to nevychadza nijakovsky, jedine, ze by mas kratky cyklus (co ako ratam nemas), teraz uz nic aj tak nevymyslis, podla mna je to vysoko nepravdepodobne. Ak by ste sa potesili, tak sa snazte dnes, zajtra a najblizsie dni ;) Vtedy bolo skoro...

zuzanita3
autor
27. dec 2020

@anjelicek26 ďakujem

babydesire
28. dec 2020

@zuzanita3 my sme vo vsetkych troch tehu sli metodou (ja to tak nazyvam 😁) kazdy druhy/treti den "plodny" sex aspon prvych 20dni od prveho dna ms (nie, nemame problem so sexom aj pocas mojich dni). Takze som bola tristvrte cyklu furt "plna spermii" 🥴🥴🥴 prvy raz to vyslo hned,ale zial missed 😓 potom az v tretom cykle to vyslo a 🤴 a potoom zasa hned a👸

babydesire
28. dec 2020

@zuzanita3 jej a nastuduj si vsetko ohladom snazilkovsnia a tehu,nielenze mi to pomohlo sle ma to aj bavilo 😉

adka176
28. dec 2020

Tak asi nechápem?...tak buď chcete bábo alebo nie? Ak tak veľmi chceš bábo, prečo mu zakaždým nepovieš, že máš neplodné dni.. že sa môže urobiť do Teba a potom to príde... budeš sa tešiť a on sa s tým nejako vyrovná...

any_soj
28. dec 2020

@jajusa85 tam už sa rieši prípadná nová ovulácia - menštruácia je potenciálne plodné obdobie, lebo môže ovulácia v rámci cyklu prísť skôr a krvácanie zakryje plodný hlien (v symptotermalnej aj iných prirodzených metódach plánovania rodičovstva sú na to rôzne pravidlá, po niekoľkých sledovaných cykloch, že do ktorého dňa od ms považovať za neplodne). Hlavne ak žena krváca viac dní a má krátky cyklus - vtedy môže jednoznačne dôjsť k počatiu na konci krvacania - ak má povedzme ovulaciu na 10.den, krváca 6., spermie si do 5 dní vedia na vajíčko počkať.

jajusa85
28. dec 2020

@any_soj no vidim ze si mam co dostudovat 🤣🤣🤣

zuzanita3
autor
28. dec 2020

@babydesire musim lebo do teraz som to neriesila tak som novacik 😁 Ďakujem

iva4444
13. mar 2023

@zuzanita3 ahoj.ako si dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre