Ahojte baby. Brala som dufastol 3 mesiace od gynekologa skrz cyklus až sa mi upraví aj sa upravil. Lenže tento mesiac mi už menzes 3 dni mešká, 2 týždeň pred menstruaciu som mala mliečny výtok a bolo ho dosť a stále ma podbrusko boli, aj prsia ma boleli tak som si myslela že možno menzes príde skôr ale zatiaľ nič. Začala som aj alchimilkovy čaj piť že keď sa nechcú spustiť že to je dobré. Ale už začínam mať pocit či nemôžem byť tehotná, len mi to nejde do hlavy lebo vždy sme si pozor davali. Kedy si urobiť test až mi čo najlepšie ukáže. Ďakujem za každú odpoveď.
@kira345 aj teraz si môžeš urobiť
@medda_beda no podľa kalendár som mala mať ovulaciu 10 apríla tak mi to ukazuje. Lebo každý cyklus si vždy značím a ja som mala cyklus vždy pravidelný len po prvom neudrzani babetka mi cyklus zhaproval a dufastol mi ho opäť nakopol len tomuto moc nerozumiem. Bo aj take tehotenské priznaky ako keby som mala len sa bojím urobiť skoro test až som sklamaná není.
@kira345 už v deň MS si môžeš spraviť test tak načo ešte čakáš?
@bambieblue lebo pri prvom tehotenstve žiaľ v 6 týždni som potratila tak mi tehotensky test hneď neuvažoval aj keď mi menzes meškal
@kira345 Kalendár nevie kedy ovuluješ.
Ovuláciu ti potvrdí len test alebo lekár.
@medda_beda to je pravda ale menzes by mal chodiť pravidelne keď vždy tak chodil si myslím.
Nie nemusí chodiť pravidelne, nie si robot.
@kira345 Pravidelnosť nie je len na deň presne.
Pravidelnost je aj keď ti raz príde o 2 dni neskôr aj viac.
Ja mám pravidelný a už mi raz cyklus skočil na 33 deň.
Bežne mávam 28/29/26/23.
@medda_beda ani ovupacny test nepotvrdzuje prebehnutu ovulaciu, len ze sa na nu telo chysta.
@nevenka Áno máš pravdu.
Tak u mňa vždy aj reálne prebehne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kira345 Ak nevieš kedy si mala ovuláciu tak nemôžeš vedieť či ti mešká 3 dni.Možné je, že ti ešte vôbec nemešká.
Test si môžeš už spraviť.