Ahojte, chcela som sa spýtať. Môžm byť tehotná ak mi doteraz testy ukazovali stále 1 čiarku. A dnes je 12 ty deň čo mi mala prísť menzes. Každý deň ma bolí brucho aj kríže. Inak mi nič nie je. Zajtra mám ísť k lekárovali a povedal , že deň pred tým test. Spravila som a mám pocit , že dnes tam je taká úplne slabunká čiarka. Ledva na oko viditeľná. Mal niekto takto tehotenstvo? Aj z takej slabunkej? Ďakujem
Takuto jemnuuuu ciarocku ti spravi aj cysta...ono by to s tym meskanim aj celkom sedelo...po 12 dnoch prepac by ti ako tehotnej ta druha ciarka oci vybila...
@michaela789 áno 12 dní. Pýtam sa preto, lebo niektorým babám vraj sa ukazuje test až v neskorších mesiacoch.
@anjelicek26 pýtam sa preto, z toho čo som čítala, niektorým babám vraj test ukazuje neskôr 2 čiarky. Do teraz boli všetky negatívne. Tak preto to nechápem
@didi44444 máš ale odsledovanu ovulaciu alebo len termín menštruácie? Lebo ak sa ti z nejakého dôvodu posunula ovulácia, posunul sa ti aj termín periódy (takže prakticky nemusí ani meškať, resp. nemusí meškať až 12 dní ale menej - preto slabšia čiarka než by sa čakalo).
@michaela789 a kedy som ovulovala, je to skôr také, že som mala pocit, že ovulácia bola asi trochu neskôr ako v polke, ale nesledujem si to. Nejako ma to do teraz netrápilo😄
@michaela789 áno to mám pocit ze 6. 11 alebo 7.11 ,bola ovulácia
@michaela789 ale vôbec si tým nie som istá, neriešila som to
@didi44444 mne napríklad ukázal test po 14 dňoch. Ale musela som mať ovulku posunutu, pretože aj časom veľkosť drobca vychádzala tak. Ale tiež som mala strašnú bolesť krížov a brucha. Čiže možné to je. U dr jasne ze nič ešte nebolo vidno, len podľa sliznice povedal ze to vyzerá na tehotenstvo a mala som prísť o 2 týždne na kontrolu ci niečo z toho bude.
@michaela789 skôr som chcela baby vedieť, či si tu čiarku namýšľam, a či to nie je len tá predkreslená. A či môže byť z takej slabulinkej aj tehotenstvo
@weronika90 no tak ďakujem pekne za odpoveď❤️😅 som zvedavá veľmi
Ak mi doktor pichne vyvolávačku, a nahodou budem tehotná. Nič sa nemôže stať?
Doktor ta najprv vyšetrí predtým ako ti pichne vyvolávačku 😉
Ja som mala úplne slabé čiarky a potom som dostala kramy takze to vyzeralo na biochemické tehotenstvo. No každopádne ti držím palce 😉
@jjanulienka ďakujem pekne, len preto sa pýtam, lebo vraj v tom malinkom štádiu to nie je vidieť tak preto sa bojím
@didi44444 myslím ze tu už niekde bolo písané v iných témach ze vyvolávacka v prípade tehotenstva neuškodi.
@weronika90 ďakujem pekne za povzbudenie
@didi44444 ahoj, mne pri prvom babu testy vychadzali negatívne a to mi dva tri týždne meškali, šla som k doky a na sono a už tam bol vacok. Takže som musela otehotnieť niekedy tesne pred menštruáciou 🙂 pri druhom to bolo zase hneď po menštruácii 😀 že veď sa nič nemôže stať 😀 a to nič má teraz 2,5 roka a tiež testy najprv jedna čiarka a potom postupne dve a už silneli a to som už mala aj potvrdené od doky 🙂
no ja tam vobec nic nevidim 🙂 ale teda uvidis zajtra co ti povie doktor 🙂
@didi44444 mne sa mala neukazala 3 tyzdne skoro mesiac uz 🤣 doktor nechapal ze ako ale ze sa to stava furt som si robila testy vsetko negativne slabucka ciarka a pak buum 🤣 uz som si myslela ze som neni ale nechcela sa mi ukazat
@klaudia18r akože v podstate my sme mali prerušovanú súlož; len to že mi mešká menzes. Spravila som si testy a aj tak z nich nič neviem🙈no to pekne🤣tak su riadne nespoľahlive
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@didi44444 po 12 dňoch meškania by si mala koľajnice. Vieš, kedy si ovulovala? Určite je to 12 dní čo ši mala dostať?