Môžem byť tehotná, keď mám menzes?

20. júl 2024

Zdravím potrebujem sa poradiť, pred tým ako budem panikariť. V pondelok som mala sex a dnes som dostala menštruáciu. Je silná extrémne. Je možné žeby som mohla byť tehotná aj keď menzes prišiel?
A je možné otehotnieť aj keď ma žena sex cez menštruáciu ?

haley7897
20. júl 2024

Čisto teoreticky ; môžeš mať "menštruáciu" počas tehotenstva a sú ženy ktoré otehotneju napriek alebo dokonca výhradne počas menštruácie. Oboje je reálne možné, zároveň však zriedkavé. Prečo máš pocit, ze by niečo z toho mohol byť tvoj prípad?

vyrovnanaosoba
20. júl 2024

Nie, alebo naozaj len veľmi výnimočné prípady. Pre pokoj na duši urob test keď ti skončí menštruácia.

autor
20. júl 2024

@haley7897 Tak mám čudné prsia, prsné dvorce mám veľké.

haley7897
20. júl 2024

Možnosti je viac. Prvá je, ze je to len náhoda a tehotná niesi ani si nebola. Druhá zriedkavá, ze máš ms počas tehotenstva - poznám ženy ktoré krvácali naplno počas tehotenstva do konca donosili dieťa 🤷🏽‍♀️ príroda je nevyspytateľna. Tiež si mohla byť teoreticky tehotná a tehotenstvo bolo neúspešne... Teórii je veľa, nateraz sú vierohodne ako vestecka guľa. Počkaj do konca ms, ak sa ti bude zdať ze je niečo mimo normy, správ test, chod gyn.

Dostala si ms v očakávanom termíne?

autor
20. júl 2024

@haley7897 3 dni mi meškali

haley7897
20. júl 2024

To stále môže aj nemusí nič znamenať. Aj pri najpravidelnejsom cykle sa stane ze MS sa občas omeška alebo príde skôr. Čisto na základe toho sa nedá nič predpokladať. Počkaj po ms a uvidíš...

mamina7070
20. júl 2024

nie si tehotna mala si normalny silny menzes

zuzana9393
20. júl 2024

Klidek. Je veľmi ale veľmi malá pravdepodobnosť, že by si bola tehotná. A tie zmeny,ktore na sebe vidíš si namyslas lebo panikáris. Okrem toho takéto tehu zmeny sa neprejavujú hneď ako otehotnies

stellariaaquatica
20. júl 2024

Preboha deti naučte sa biológiu.... Dvorce nemajú nič s tým, že si tehotná... A prepáč ale za 5 dní myslíš že už by si mala príznaky? To vážne? Prsné dvorce sa ti od styku za 5 dní nezmenia tomu ver... A silna menštruácia nemá absolútne nič s tým či si alebo nie.... Ach jaj stačí trochu rozumieť biológii hanba

jaskolka
20. júl 2024

V pondelok si mala sex a dnes by si akože už mala príznaky? Veď to je blbosť, aj keby si náhodou otehotnela, tak neexistuje, aby si mala už dajaké príznaky, a dupľom nie veľké prsné dvorce by to ukazovali 🙈. Normálne si dostala menštruáciu a hotovo, co vlastne riešiš?

stellariaaquatica
20. júl 2024

@jaskolka decká sa asi nudia.... Také trápne otázky nemôže myslieť vážne dospelá žena

kati1303
20. júl 2024

Ja som bola tehotna a mala som menzes. Takze ano je to mozne

svetlonos
20. júl 2024

@stellariaaquatica
a prečo hneď tak hanlivé? Ved to kludne mohlo byt biochemické a tato ms je vlastne neúspešne tehotenstvo. Mne bolo tiež vseliak, ms som mala 4 dni. O týždeň znova dva dni krvácanie, o ďalších 5 dní znova a už len to denne silnelo. Jasno červená krv veľké množstvá, omnoho viac ako pri ms a nulové bolesti. Tiez zmenené dvorce a prsia boleli. Dr podľa stierky maternice skonštatovala nevydarené tehotenstvo, už žiaľ nič nevidela.
Takže autorka nemusela teoreticky otehotniet pred tými 5 dňami...

stellariaaquatica
20. júl 2024

@kati1303 ale nie po 4 dňoch si mala zmenené prsia atď... Tu vážne základy biológie chýbajú

kati1303
21. júl 2024

@stellariaaquatica tak to hej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre