Môžem byť tehotná, keď je test negatívny a špiním?

tejka83
16. feb 2012

Ahojte žienky,
prosím Vás o radu a Váš názor ak ste sa stretli s niečim podobným: Poslednu menštruáciu som mala 6.januára, do dnesného dna som dufala ze som tehotna,zajtra idem k doktorovi....dnes vsak som si objavila hnedy vytok zmiesany s krvou, urobila som si test-negativny. Môže to byt spinenie ked sa vajičko zahniezduje a test mi vychadza negativny. Máte niekto s týmto skusenost??? dakujem pekne za odpovede, kazda jedna mi pomôze, nemôzem sa uz dočkat 😵

petkave
16. feb 2012

Dnes už asi nič neporiešiš. Ostáva ti už len počkať do zajtra. Ja som takéto špinenie pri zahniezďovaní mala cez víkend a test som si urobila až v stredu a bol pozitívny. Síce bola čiarka slabá, ale predsa. A špinenie bolo v čase očakávanej ms.

zuzulla7
16. feb 2012

Ja som take niečo mala, keď som bola pár týždňov tehotná- veľmi som sa zľakla,že potratím- pri návšteve lekára a jeho prehliadke mi poradil šetrenie a dostala som aj nejake tapletky a zajtra ma dcéra 9 mesiacov 🙂 Držím palce

maca2790
2. jan 2023

Ahojte, minulý mesiac mi meškala ms 5 dní tak som si urobila test ..vyšiel mi pozitívny, neskôr som dostala bolesti a dva dni som mala ms čiže asi šlo o biochemické tehotenstvo ..keď mi skončila ms som si kúpila ďalšie testy tam som už mala len duchovanie , dnes mi prišla ms urobila som si test a je negatívny.. nechcem myslieť na to najhoršie s manželom sa snažíme o bábo..lenže nechápem bola som chorá a ostala mi nechuť v ústach čiže necítim chuť, čuch mám ...bola som silný fajčiar zrazu mi nechutí fajčiť cigarety Max jedna za deň aj to mám po nej chuť zlú ako keby som nemala tú pravú chuť cigarety...neviem či si domýšľam alebo môže byť ešte nejaká šanca..prosím vás o radu alebo ak máte nejaká skúsenosti... ďakujem za odpoveď.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre