Môžem byť tehotná, keď je test negatívny a menštruácia mešká týždeň?

5. okt 2022

Ahojte, 10.9.som mala ovulaciu, prvý krát po synovi sme sa snažili o ďalšie mimi ob deň čiže 2x 🙈 menštruácia mi mešká týždeň, ale test je stále negatívny, môžem byť tehotná? Alebo nastal nejaký problém, doteraz mi menštruácia chodila ako hodinky tak, že by zhodou okolností zrazu prišiel nejaký zdravotný problém, občas ma pichne v podbrušku v strede akokeby v maternici inak v ľavom vaječníku, v pondelok idem na gyndu, ale som v strese lebo v práci zdvíham ťažké veci 😕

michaela22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
5. okt 2022

Keď je test negatívny tak tehotná pravdepodobne nebudeš a bolesti budeš mat kvôli tomu ze dvíhaš ťažké veci

autor
5. okt 2022

@michaela22 ďakujem pekne 🙏😊

autor
5. okt 2022

@stellarstar ďakujem za odpoveď, ale z práce to asi nebude, robím to rok a pol a nikdy ma tam nič nebolelo, je to len občas, ale niekedy aj cez 25kg musím dvihnut 😊

stellarstar
5. okt 2022

Cyklus sa ti môže z tohoto dôvodu meniť. Stačí stres, chudnutie, zmena stravovania, zdviháky ťažkých vecí atď a bum ms mešká hapruje

ajapa
5. okt 2022

Koľko dni prešlo od posledného styku? Mohla si mat ovulku posunutú.

autor
5. okt 2022

@stellarstar samozrejme chápem, ale do teraz presne na čas od vtedy čo sa malý narodil (bol na prvý šup) a zrazu, že vyskúšame a zrovna v tedy mešká 🙈 ale jasne môže to byť stres v podvedomí😊

autor
5. okt 2022

@ajapa 3 týždne to je dnes od posl.styku resp. potom mimo ovulácie bol ešte raz pred týždňom 🙈 ale je možné, že som treba mala plodné dni nejako posunuté až tak sa tomu nerozumiem 😊 ovulačný test som si nerobila

ajapa
5. okt 2022

Ja by som ešte nádej mala a držím ti palce. Aj by som sa ešte testla z ranného mocu a poriadne kukni či tam nemáš ducha. Alebo si chod na hcg ráno to máš istotu. Ja už som 6ty krát tehotná a vždy mi test ukázal už pred očakávanou menštruáciou (z toho som 3x potratila) a posledné tehu mi ukázal prvý krát ducha až na nejaký 5ty deň meškajúcej ms a som v 17 týždni. Aj na hcg som si bola ako samoplatca a mala som ho na ten tyzden dosť nízke. No potom mi dr povedala že je to úplne v poriadku, že spermia môže pri ideálnych podmienkach prežiť aj tyzden a kým sa potom zahniezdi aj 10 dni… a až vtedy sa ti začne tvoriť hcg. Takze možné to je.

weronika90
5. okt 2022

Ja som to tak mala pri prvom tehu. Posunula sa ovulka a až po dvoch týždňoch pôvodného meškania vyšiel pozitívny test. Takže môžnosť tam je.

netti87
5. okt 2022

Ahojko, presne to iste prezivam, 5 den my meska menstruacia, co som vzdy mala presne, a v lavom strane citim pichanie .Som z toho nervozna 😟

ankare
5. okt 2022

Podľa mňa nie si tehotna.

any_soj
5. okt 2022

Ak to nesledujes, ako vieš, že si mala 10.9 ovuláciu?

autor
5. okt 2022

@any_soj podľa menst. kalendára 🙈😊

any_soj
5. okt 2022

Aha tak to si buď mala posunutú ovuláciu (ktovie, možno práve pri tom sexe pred týždňom 🙂 ), alebo je za tým nejaký zdravotný problém. Ms kalendár je len matematika, nevidí ti do tela.

autor
5. okt 2022

@ajapa ďakujem pekne za tvoj príspevok, potešila si ma 😊 v pondelok idem na gyndu spraví mi sono aj gch, skorej sa mi nedá uvoľniť z práce a gyndu mám 90km od domu, tak počkám či to cez víkend nedostanem, držím ti palečky a prajem všetko dobré ❤️

autor
5. okt 2022

@weronika90 ďakujem krásne 😊 nádej mám 🥰

autor
5. okt 2022

@netti87 juuj som rada, že nie som v tom sama 😊 test je negatívny? Ideš na gyndu či ešte čakáš? Verím, že to vyjde ❤️

autor
5. okt 2022

@ankare ďakujem, je to možné, počítam skorej s touto situáciou 😉

ankare
6. okt 2022

Daj vedieť, držím palce

autor
6. okt 2022

@ankare ďakujem, dám vedieť 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre