Už som sem písala ale nerozumiem tomu už vôbec mala som styk s manzelom cez plodne dni vden ovulacie a po nej (nechraneny ) 9-10-12 a dostala som menzes o 2 dni skorej 3 dni som mala slabý menzes a potom som mala úplne slabý ani som skoro nespinila iba na intivku a skoncilo mi to na siedmi deň a dnes som si nasla taký ružový vytok na papiery . ( pred ocakavanov ms som si robila testy 3 boli pozitivne slabá druhá čiarka aj manžel ju videl keď prišla skorej spravila som si ďalší a bol negatívny a robila som si ďalší dnes ráno a bola tam znova druhá čiarka slabá v limite nerozumiem už tomu , bolia ma strašne prsia už dva týždne mam ich naliate , tvrde a bolestivé na dotyk , býva mi nevoľno a mam napuchnute brucho a vadia mi detské plienky keď ich citim . Môžem byt aj tak tehotna keď testy blbnu stalo sa vám ze vám test neukazal keď ste boli v tehu mam taký pocit že som mam už dve deti
2 testy, oba negativne a bola som tehotna.....
@sabina001 no tak cysta vylúčená, skús tie testy alebo skoč gynekológovi. Keď nechceš čakať na termín u lekára, behni do nemocky na gyndu a popros o vyšetrenie....povedz že ťa boli brucho, vysvetli situáciu a vyšetria ťa. Na sone síce plod vidieť nebude, ale zistia výšku výstelky maternice. Ak je vyššia, môžeš byt tehu... 😉
@sabina001 ja by som sa šla ukázať gynekológovi. Možno ti aspoň zoberie krv ak nebude na sone nič vidieť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sabina001 čítala som tvoju diskusiu, najlepšie spravíš ak: zopakuješ test rovnakej značky ako ten posledný a porovnáš čiarky alebo si kúp clearblue digital 😉. Nemôžeš mať náhodou aj cystu?