Ahojte žienky, mala by som otazočku, či je možné aby som bola tehotna, ak som si robila už minimalne 10testov , všetky negatívne, bola som aj na preventívnej prehliadke u gynekológa nič mi nepovedal. Posledny sex 21.9. po nom bola slaba menštruacia 5.10. (bola som nachladena v tom case). Teraz mi mešká, mam nepravidelnú m. Mam problemy aj s travenim, mam brusko obrovské aj som pribrata, a testy negativne. Tak neviem, či je to problém v črevach alebo či je možne žeby mi za 7tyždnov neukazalo tehotenstvo ?
@amy1239 tehotná nebudeš, testy by ti to už ukázali...
To nebude tehotenstvo. Skor sa zle stravuješ -pribrala si mas nafuknute brucho. Test a dr by ti davno potvrdili teho.
Na sonu som bola 20.10. To by bolo od posledneho styku 4tyzdne
Ahojte baby ,otázočka ? 26.10 posledny sex a mrska mi mala prísť 9.11 ( t.j včera) nikdy sa nestalo žeby mi meškala. Byva mi dosť zle ,kovová chuť v ústach, únava kríze.....skúšala som si robit tehu test (negativny)
Možno mi s toho uz šibe....Snazime sa s manželom o bábätko. Je to dosť skoro/neskoro žeby mi ukázalo ci som alebo niesom tehotná??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie nie si tehotná...