Ahojte zeny, chcela by som sa vas opytat na nazory. Uz som strasne vystresovana a neviem co mam robit. Ide o to ze som mala prvy sex, ktory bol nechraneny a podotykam ze som videla, ze sa priatel nespravil do mna, ale na brusko, hned ako vysiel von. Menstruaciu som mala dostat 31.1 (takze mi to uz meska10dni) ... bola som na gynekologii a pichli mi vyvolavacku od vtedy preslo 5dni a menzes nikde. Je pravda ze pred 3ma tyznami som brala antibiotika a mala som skuskove obdobie v skole takze som sa velmi stresovala, a taktiez som schudla. Zrobila som si 3 teh. testy kazdy v iny den a boli negativne. Myslite zeby som mohla byt tehotna? + mam bolestive prsniky a strasne nalady a chute, tak ako pred menzesom. Dakujem za rady. Pekny zvysok dna🙂
@nikola20qq20 ja myslim, ze tehotna nebudes a ms ti meska z dovodu, ze si v strese....inak prvy styk a nechraneny a hned mat obavy ci si tehotna...no neviem, ale jeden z vas dvoch by mohol byt zodpovednejsi
@nikola20qq20 po 15 dnoch by si uz na teste mala mat kolajnice ako na sirokorozchodnej do ruska ... takze zrejme je to len stres a dalsie spojene okolnosti. ALE - hlava mi nezerie - nechcem otehotniet, napriek tomu mam NECHRANENY SEX??? akoze "dam si pozor" - tolko deti beha po svete, a na ich zaciatku bolo "dam si pozor" . takze pre teba velke poucenie, ak nechces taketo nervy zazivat, tak len s ochranou. najlepsie kondom - aj kvoli prenosnym chorobam, HPV atd. zjavne vies pracovat s internetom, tak si to dohladaj. neber to ako utok, ... len ozaj. nechces byt tehotna, tak sa chran. prerusovana suloz nie je ochrana. ani pred otehotnenim, ani pred chorobami.
ak ti neukázali testy tehu, tak nebudeš tehotná....
Nie si tehotná. To ti len osud hovorí, že máš do budúcna používať antikoncepciu.
Keby so bola tehotna uz by to gynekolog vydel ...skor to budu tie stresy...neboj sa vsetko bude dobre a do buducna si nejako pories antikoncepciu a porozpravaj sa o nej s gynekologom...teraz su velmi setrne antikoncie...a ak nechces tbl su aj ine formy...
Dakujem velmi pekne za pomoc a nazory 😊
@nikola20qq20 no čo ako si dopadla je drobec na ceste alebo len planý poplach?
Plany poplach to bol.. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikola20qq20 To či môžeš byť tehotná, tak nato ti tu neodpovie nikto konkrétne. Takže moja odpoveď je môžeš aj nemusíš. Na toto nájdeš odpoveď jedine u svojho gynekológa.
Neviem koľko máš rokov, ale keď píšeš že si mala skúškové tak myslím, že dosť nato aby si vedela, že aj keď sa "spravil" na brucho tak že to nie je 100% istota, nakoľko ejakulát sa uvoľňuje ešte pred "orgazmom". A poviem ti, mať nechránený sex bez kondómu alebo antikoncepcie je naozaj veľmi "zodpovedné"...👍