Dobry večer žienky chcem sa opytat ze poslednu menštruáciu som mala 8.12 cyklus mam 33...s priatelom sme mali nechraneny sex aj počas menštruácie a najprv som mala spinenie a 10.1 som dostala menzes ten mi skončil 13.1 a chcem sa informovat ci mozem byt tehotna aj pocas toho ze som mala menštruáciu? Mate stym nejake skusenosti?
@martinka13 som citala ze pocas menštruácie mozes otehotniet tak som sa chcela informovat
@erikacizmova mozes otehotniet aj pocas MS, ale skor ku koncu, ked je uz slabsia a ak ovulacia nastupi skor. Spermie mozu vydrzat vraj az 7 dni. Bez ovulacie neotehotnies. V tvojom pripade je to viac ako nepravdepodobne...
@erikacizmova je to vysoko nepravdepodobne, ale ano, stava sa aj toto.
Staci, ked ti pre cokolvek zblbne doteraz pravidelny cyklus a vajicko dozrie a uvolni sa skor. A to, ze zblbol prave vtedy ten jeden raz, ked ste zaroven mali aj nechraneny sex, zistis prave tehotenstvom.
Ale naozaj to nie je bezna vec. Hlavne, ak mas inak cyklus pravidelny.
Vy ste ženy nechodili do školy???? Áno aj keď máš menštruáciu je tam šanca že tehotná byť môžeš....tieto veci si viete doštudovať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Malá pravdepodobnosť, ale môžeš.