Ahojte zienky. 🌸Prosím Vás, potrebujem radu.
Doteraz som problémy s menštruačným cyklom nemávala, ale stala sa mi taká vec, že dnes mám 32.deň cyklu a od 25.-29.dňa som mala len špinenie. Tak som bola u gynekológa. Povedal mi, že to mám brať ako normálnu menštruáciu, podľa sona som v prvej fáze cyklu. Samozrejme som si ten 29.deň robila test, vyšiel negatívne. To špinenie sa zastavilo. Ale bolo to úplne slabé špinenie, niekedy také do ružova. Ale otázka znie, môžem byt aj napriek tomu, že mi vyšiel negatívne test tehotná ? Čítala som rôzne fóra a hocikde bolo písané, že v tom obdobi sa mohlo uhniezdovat vajíčko.
Ďakujem Vám za odpoved.
tazko povedat. niekedy je ovulacia posunuta a v obdobi, ked si bola u dr. este nemusel nic vidiet. ak by si bola tehu, tak casom budes mat pozitivny test. cize pockaj par dni a pretestuj sa.
ak ma zeny normalnyu ms, nepride mi OK len slabe spinenie. to nie je ms. je tu samozrejme aj moznost nejakej hormonalnej nerovnovahy.
@sandra151 tak nepotvrdil, povedal, že ak by sme spočítali tých pár dní špinenia, mohlo by to byť ako začiatok menštruácie. Povedal, že v medicíne nič nie je 100% a možno to menstruacia nie je. Povedal, že ak sa to bude opakovať, mám sa ohlásiť. Mne skôr ide o to, že ešte mi nemeskala menstruacia a robila som si test.
@majamat skúsim si spraviť test znova, o koľko dni to mám urobiť ?
@nikolka412 neviem, tazko povdat. vynimocne sa stava, ze ovulka prebehne aj kratko predtym,a ko ma prist ms, v takom pripade by test mohol ukazat az 10dni meskania ms. ty si len par dni, skus si ho spravit napr, ked to bude tyzden od datumu, kedy si mala mat ms. no tazko povedat, kedy by ti mohol test ukazat pripadne tehu.
ale teda ak by si mala toto spinenie na zaciatku ms, tak sa ti rozbehne potom normalne ja mamvam spinenie pred ms, max. 3 dni predtym. tak uvidis.
Ak si mala nechránený pohlavný styk, tak áno. Aká prevratná odpoveď, že? 😂
Mala som 4krat oplodnene vajicko a nikdy som nezazila implantacne krvacanie. A test pozitvny aj den pred meskanim ms. Takze ked to mam posudit podla mojho tela tak teho nie si. Teho mozes byt ale kym nemas pozitivny test tak skor nie si ., ale take soiniace mini kramy som mala par x .
kazdopadne treba pockat a za zopakovanie testu nic nedas. casom sa ukaze, ci si tehu,a lebo nie
@nikolka412 ja patrim k tym, ktorym tehotenstvo zacinalo spinenim..lenze ja som si po 6 dnoch spinenia spravila test a uz sa mi tam objavila slaba ciarka a hned som sla aj za dr a ta na sone uz videla malilinku bodku ale aj mi povedala aby som sa na to neupinala lebo ze pri takomto spineni sa babo nezvykne udrzat ale cuduj sa svete nasa malicka laska je stale s nami a ja si uzivam bezproblemove tehotenstvo a o 6 dni mam termin 🙂
no ale v tvojom pripade ked mas aj testy negativne aj doktor ti povedal ze si uz v prvej faze cyklu tak neviem neviem aj ked nadej umiera vzdy posledna.. skus spravit este za par dni test a uvidis
@ysseba samozrejme, že som mala nechránený styk, keby sme sa nesnažili, tak tu nepíšem. Dakedy by ste mohli mať aj pochopenie pre tie, ktoré práve na "to" čakajú.
A nabudúce, si rozmyslite, čo sem napíšete, pretože vaša prevratná odpoveď nestála v tejto diskusii absolútne za nič 🙂 Takto sarkasticky odpovedať svedčí o vašej inteligencii. Pekný večer.
@nikca101 gratulujem a prajem hlavne veľa zdravia 🙂
@nikolka412 dakujem pekne 🙂 inak len poradim pridaj sa radsej do skupiny snazilky tu na mk tam sa blbych komentarov nedockas ;) tak vela stastia a nech sa zadari co najskor 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.