je mozne zeby mi tehu test dva mesiace od styku ukazoval negativny vysledok a napriek tomu som bola tehu? strasne ma uz treti mesiac bolia prsniky
Mne v 8. tyzdni vysiel negativne druhy test, isla som k lekarovi, kvoli vyvolavacke a ten mi povedal, ze on uz pocuje bit srdiecko 🙂
Mala si zacat: Kto ma kristalovu gulu. Potrebujem s nou nieco odkonzultovat... ....nechce sa mi kdoktorovi...
A prečo nejdeš k lekárovi???
ja by som sla k lekarovi 😉
Ailie69 - choď k lekároi...čo najskôr...na tehotenské tesy sa nemožno na 100% spoliehať... 😖
Mala som to ako Leanny...menzes nikde, tehotenský test negatívny...a ja v druhom mesiaci 😎 a ešte k tomu s dvojičkami 😀
nerozumiem vete že napriek tomu som bola tehu.......to akože ešte si alebo už nie?........veď ak si žena urobí tehu test ktorý je negatívny a nedostane menzes..............či si ho mala?.......tak smer lekár.....prečo si zopakovala tehu test ?.....idem rovno k tekárovi.......tehu potrvdí aj tak gyn lekár.......,-)))........
Príznaky ako tehu, test negatívny, chce to lekára.
Prsia nemusia boliet, len ak si tehotna.... A nehovoris nic o tom, ci si mala menstruaciu medzicasom ;)
po takom dlhom čase aj ten najnecitlivejší test musí ukázať či si či nie...ale počula som o jednej holke čo čakala dvojičky a test jej pol roka ukazoval negatívne...ale neviem či je to pravda:D takže bud nič alebo dvojičky 😀 som ti pomohla čo...
Prosím vás mám podobný problém už druhy týždeň nemám mensteuaciu a rpred týždňom mi vyšiel sest negatívny včera som zvracala ale u Dnes nie stalea boli brucho až take kŕče mám a boli má aj žalúdok ked som zohnuta poradíme mi niekto? Môžem byť tehotná? K lekarovy este nechcem ísť chcem este týždeň počkať
sona: tak si urob tento tyzden test a dozvieš sa a potom chod k lekarovi...
Mne sa to stalo pri oboch detoch, ze prve testy boli negativne a???? Bola som tehotna.... Ale ja som si to aj myslela, lebo menstruacia vzdy presne a ked nedosla- uz som vedela o co ide- sranda bola, ze dvakrat ked sme si povedali s manzelom, ze si ideme robit dietatko, podarilo sa ro vzdy na prvy sup 😀
Ivanakir tak to ti úprimne v dobrom závidím...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A co tak ist k doktorovi? Ja nechapem tieto otazky...alebo skus vesticu