Môžem byť tehotná i napriek silnej menštruácii?

2. feb 2024

Ahojte. Prosim o skusenosti. Tento mesiac mi menstruacia meskala, mala som asi 4 dni take spinenie. No testy som mala negativne. Potom sa mi spustila menstruacia a riadne silna. Teraz mi uz konci, este spinim. No je mi tak cudne od zaludka. Vcera som si spravila test, az po zaschnuti som kukla nan a bol tam daky duch, tak som spravila dnes z ranneho mocu a takato ciarka. Hned sa objavila a bola ruzova, len som toto uz fotila za lepsieho svetla a po zaschnuti, preto posobi tak sedo. Ide vikend, no spravim este v nedelu test, hoci mne to hlava neberie, ze tak silna menstruacia a toto? Ale mozno len chybny test. Ak by bol potom pozitivny, tak asi smer doktor, moze to byt mimomaternicove? Alebo normalne? Mate daku skusenost s takym dacim?

jaskolka
2. feb 2024

No sú ženy, ktoré krvácaju aj v začiatkoch tehotenstva a potom dieťa v pohode donosia. Ci to je aj tvoj prípad a ci vôbec si tehotná, to je iná vec. Čiarka je slabucka, skôr duch, ako reálne čiarka. Urob zajtra ďalší test a uvidíš.
Je tirz možné, ze šlo u teba o biochemické tehotenstvo. To má obvykle taky priebeh, ze meškanie, potom krvácanie, ktoré môže byť aj silnejšie ako obvykle a slabulinka čiarka na teste, ktorá postupne úplne zmizne.

majamat
2. feb 2024

pozri dozadu tuto skupinu. je tu more takychto testov ( inak ja tam skor nic nevidim ) a tehu nie su.
testy toto v podlenej dobe robia. neviaz sa na to. neries takyto test, ries az ked tam budu jasne ciarky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre