ahoj, snazíme sa o mimino, 29.10 som mala posledný menzes, na 19 den som mala spinenie ruzove, trvalo 5 dní, aj ma trosku pichalo v podbrušku, teraz som mala dostat v sobotu 26.10, dnes este nemám, ale tehot.test bol negatívny, myslíte ze mám sancu byt tehotná alebo to bolo len akési poruchovanie? mala nejaká takýto prolém ?dakujem
@radka007 treba ešte počkať. Pozajtra si sprav ďalší test a keď bude negatívny, tak šup k lekárovi na vyvolávačku. Mohlo sa aj stať, že si mala ovuláciu neskôr, ako mávaš (občas sa to stane, aj keď mávaš pravidelné cykly) preto ešte len prebieha lut. fáza cyklu a menštruácia sa teda tiež posunie.
no objednala som sa na zajtra k lekárovi na krv... som zvedava ako to dopadne, snad sťastne... veľmi by sme uz chceli miminečko... , ked nie, snad nabuduce, napísem ako to dopadlo
tak som bola na krvi, tehotná nie som, menšt. nikde... teraz ale neviem ako to mam pocitat, ci to bola minule len akási divná menštruácia ci co ... do mája som brala antiko a po vysadení som nemala žiaden problém až toto, nikdy som nekrvácala ani nešpinila žiaden príznak ovulácie alebo tak nejako... mimino by sme chceli, no musíme pockať, lekár mi vysetrenie nerobil, len mi zobral krv....
Dobrý deň chcem sa spýtať či môžem byť tehotná keď dva dni som mala ruzovkasty výtok a ďalšie dva dni som mierne krvácala a trošku ma bolí podbrusko?ďakujem za odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@radka007 - no menstruacia moze meskat, aj ked mas cystu ci zapal, pockaj este 2-3dni a ak neprijde, objednaj sa na pondelok k lekarovi.