Môžem byť tehotná i napriek menštruácii?

katarina196
8. mar 2012

ahojte chcela by som sa vas opytat ci mozem mat menstruaciu a byt par tyzdnou tehotna, mam taky zvlastny pocit ako keby som to nebola uplne ja sama a uz dlhsi cas ma pobolievaju prsia. Som v zahranici a tu su taky lekari ze my nic nepvedia ☹ . dakujem za odpovede 🙂

xlucia
8. mar 2012

ano . moze to byt

karamel
8. mar 2012

@katarina196 ano moze sa to stat

sjuzi
8. mar 2012

môže byť, skús test...

naty1987
8. mar 2012

@katarina196 vela zien malo ms ked boli tehu ale krvacanie nebolo take silne ako obvykle ale skus tehu test a budes si ista 😉

katarina196
autor
8. mar 2012

dakujem zienky za rady snad vam coskoro napisem ze nam to vyslo a my budeme nastastnejsi ludia na svete pretoze uz sa snazime viac ako rok

dadenka1
8. mar 2012

@katarina196 ja som mala úplne normálnu mrchu a potom, v strede cyklu ďalšieho, keď som mala mať predpokladanú ovuláciu, som sa divno cítila.. spravila som test a bol pozitívny... Žiaľ sa zistilo, že to bolo mimomaternicové tehotenstvo.. Sprav si test a budeš vedieť..

mandragora22
8. mar 2012

ahoj, moze sa to stat, ale urob si nejaky "sikovny" kvalitny test. inak taku pikošku: moja sestra otehotnela pocas menzesu. a to na sto percent, proste v ten mesiac, ked otehotnela, tak bola situacia vyvinuta tak, ze sa sex "zadaril" len cez menzes a ostala tehotna. takze vsetko je mozne, ale pre tvoj pokoj, alebo potesenie... urob si ten test 😉

mandragora22
8. mar 2012

@katarina196 prepac, citala som len uvodny prispevok, tak este raz....pre tvoje potesenie, urob si ten test 😀 😉

dai
8. mar 2012

@katarina196 dnes na rtlke v spravach bola zena ktora mala cele tehotenstvo normalnu mesntruaciu, brala antikoncepciu - isla k lekarovi pre bolesti brucha, ze ma uz dlhsi cas plyny a vecer porodila 😀 takze asi to je mozne...

gergi7
8. mar 2012

vsetko je mozne. Ja som otehotnela 2x. a to aj napriek tomu, ze som uzivala antikoncepciu. Mrchu som dostala presne na den. nasledujuca bola uz slabsia.

alexis617
8. mar 2012

@katarina196 ahoj skús test a pozor na mimomať.,môže byť nebudem strašiť kamarátka to mala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre