ahojte, nechcem tu opakovat predchadzajuce temy...ale moj problem som tu nenasla...
mala som ms, ktory mi meskal iba dva dni, povedzme ze to je ok...neriesim (aj ked mavam ho uplne pravidelne, dokonca aj vzdy popoludni)... to je vsetko ok...
ale mala som ho divny - prvy den normal a aj s bolestami...druhy, treti den nic, stvrty den zase krvacanie, piaty nic, takto sa toopakovalo 3 krat, dokopy to tvalo 12 dni, pricom posledne dni to bol hnedy vytok. to je tiez ok...ale zase mavam ovulaciu uz okolo 10 dna cyklu a dnes som 15 den a nic... ziadna ovulacia, ziadny vytok...
priznaky tehu nemam ziadne, bolieva ma sice dost silno uz dva tyzdne hlava, ktora ma nebolieva....
neviem co si mam o tom mylsiet...chceli by sme tretie babetko, na prve tehu sme cakali 5 rokov, druhe s apodarilo hned na 1x. teraz sa snazime uz skoro rok.
co si o tom myslite?
a tehotensky test si si uz robila?
@cristi nerobila, nechcem, aby to znelo hlupo, ale nechem si nic nahovarat a najma asi nechcem byt sklamana 😒 pravdepodobne zo strachu nie... len som chcela vediet, ci je nejaka sanca, ci to takto niekto mal a som usudila, ze ak ano, tak pojdem po test... aj ked si myslim, ze ovela vacsia sanca je ze nie som tehu.... mna matie asi najma ta neprichadzajuca ovulacia...ale samozrejme to mozu byt hormony a pravdepodobne aj su 😒
ja osobne som mala ine priznaky pri tehotenstve,vynechala mi ms a pozit.tehutest.Bolest hlavy a nepravidelne krvacanie moze aj nemusi indikovat tehotenstvo,skor sa mi to zda, ako hormonalna nerovnovaha....neprekonala si v poslednom obdobi nejake ochorenie alebo stres?
@anettta
Ja som pri oboch deťoch mala MS. resp. nie taký obvyklý, taký ako ty píšeš. Prvý deň krvácanie, potom slabšie, a potom ešte 2 dni špinenie. Dokonca to bolo tak počas prvého trimestra, teda vždy na začiatku nového mesiaca. A pri oboch deťoch. Tak som vždy sedela u Dr. či sa niečo nestalo, ale vraj to zvykne byť, hormóny pracujú. Tak skús tehu.test. A bolesti hlavy som mala tiež pri oboch a v provom trimestri strašné. Najhoršie, že nič poriadne čo by zabralo som kvôli bábu nemohla.
uplne ta chapem,ze kazdu zmenu v cykle tajne a tuzobne pripisujes tehotenstvu,presla som si tym pri oboch detoch,pri prvom 4roky a pri druhom dietati 1rok.Citala som i pocula vselijake neobvykle priznaky tehotnosti.Nic nie je nemozne,hlavne v medicine 😉 samozrejme ti zelam,aby si nakoniec nasla tie dve ciarky 😎
tak dievcata asi mate pravdu, pojdem si kupi test 😉
ahojte..dufam,ze mi poradite..s priatelom sa snazime o babo a ked mi MS meskala 4 dni,co sa mi nikdy nestava, som dufala ,ze uz..spravila si TT a negativny a den nato mi zial MS dosla, ale
trvala kratko len 2 dni( normalne mam 4-5d)a potom.len spinenie a bolo mi velmi zle,porozpravala som sa aj s WC.urobila si dalsi TT a zial opat Neg...ale vkuse ma pobolieva spodok brucha,krize a som daka beznalady-asi sklamanie a ani jest mi nechuti a to dom velky jedak...termin u DOC mam az o tyzden...mali ste takyto problem?uz si zacimam namyslat,ze mi sibe...
Mne tehu test ukazal az na treti krat 😉 ze som,,,asi po dvoch tyzdnoch od meskania
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anettta Ja som dostala menzes, trval jeden den, potom nic, a po par dnoch som zistila ze som tehotna..cize kluen mozes byt tehotna a podla toho co pises podla mna aj si. Mna tiez bolievala hlava...ja som vela priznakov tehu nemala cize som bola prekvapena 🙂 Drzim prsty 🙂