Cavte baby,mam na vas otazku,s partnerom sme mali nechraneny sex pri ktorom sa domna spravil,som 2dni po menzese a potrebujem vediet ci som mohla otehotniet?ja som do toho vsetkeho trd a k lekarovi sa dostanem najskor za 2tyzdne,testom niako neverim,dost casto ma "oklamali"...Dakujem vsetkym ktore ktomu prilozia niaku veticku...(Mimochodom babo niako nemozem teraz mat,tak preto tu stresujem) ☹
@alexandra1104 ide o to ze ja som z tych plodnych a neplodnych dni totalny blbec 😔 a ja som akurat po menzese takze zatial mi nic nemeska,ale mam taky blby pocit ze nieco z toho bude...
ja som tak mala vela krat..ale kym nebude meskat najblizsi menzes nemas sa coho bat ja som tiez casto mavala taky blby pocit....az raz neprisli no a uz boli dve ciarky
@honda91 no to je len ten blby pocit z toho, ze vies ze ste urobili nieco ako sa nema. Moze sa stat ze sa ti posunie ovulacia ale za normalnych okolnosti by sa nemala, stava sa to pri chorobe, strese, liekoch a podobne... A vobec netusis kedy mavas ovulaciu, napr. nemas niekedy bolesti v strede cyklu,alebo tak? Je to velmi malo preavdepodobne, ale istotu budes mat az ked pride ms.
@tamarka9 tak bolesti mavam len tesne pred ms,inaksie nemam vobec...no tak ten blby pocit bude asi kvoly tomu 😅 ako babätku sa nebranim ale momentalne by to neprislo velmi vhod... @alexandra1104 tie pocity mam len teraz niako ale to bude asi aj tym ze mam mensie stresove obdobie...
Spermie dokážu vo vagíne prežiť 5 dní, menzes ti trval možno tiež toľko- teda to už je možných 12 dní od začatia cyklu, do čoho môže ovulácia pokojne spadať. Otehotnieť si mohla. Sprav si ten včasný tehotenský test ( čo ukáže hladinu hcg už 5 dní po oplodnení)
...obvykle sa to nestáva, žena môže otehotnieť, ked má plodné dni...ale žienky už si konečne uvedomte, že stať sa môže všetko...každá sme iná...každej fungujte telo "po svojom"...takže odpoved znie : áno, možné to je....moja kamoška otehotnela tiež po menzese...
@honda91 ved ja verim ze ten stres je, ani ja nenavidim cakanie, ja momentalne praveze nechcem dostat ms a tiez ma cakaju este tak dva tyzdne do odpovede 😠 ...a hlavne kopec teorii, ano mozu spermie prezit,ale aj nemusia (na rovinu uz to nie je ta kvalita ako volakedy 😀 ) Ovulacia sa ti tiez moze posunut na skor, ale mozes ju mat tesne pred dalsou MS, alebo vobec. A keby aj prebehla a spermie by prezili, este ziadna z nich nemusi byt schopna realne oplodnit vajicko... 😎 To by sme mohli dlho diskutovat. Podla mna skor nie ako ano, ale ked si vyssia moc povie ze ano, mozme sa aj vies co 😀 Tak este raz drzim palce a daj vediet...
@tamarka9 a tebe tamarka drzim palce nech o dva mesiace uz vo velkom citas knihy pre buduce mamicky 🙂
@honda91 nepotesim ta, asi- ja som tak otehotnela. 2.dnes po ms. Bol z toho Vianocny darcek... Ked ms meskala tyzden, spravila som test- ciarky svietili ako na semafore... spermie preziju nejku tu dobu v tele, takze by som sa nespoliehala na to,ze den/dva po ms sa nic nemoze stat...
honda91 Ano, mozes byt tehotna... mam kamosku co tiez takto otehotnela... a kup si test clear blue.. je spolahlivy.. a ak budes tehu, tak ne ysli nato, ze teraz to nieje vhodne... ine zeny sa dlho snazia.. ako ja..potom potratia..ako ja... (teraz uz chvalabohu sme v 37 tyzdnj)... dieta je zazrak... aj ja som musela vela obetovat..aj skolu som nechala ... a co sa fin.stranky tyka, kazdy si viezabezpecit aku taku vybavu, ved sa pozri na ciganske osady... maju hov.. a zdrave deti.. dieta vyzaduje hlavne lasku... ak si tehu, bud rada 🙂 uzi si to...
@honda91 a este co sa tyka tych tehotenskych testov...kazda literatura uvadza trochu iny udaj, no vo vseobecnosti sa HCG zacne tvorit az po uhniedzeni vajicka a to nastava cca 9 den po oplodneni. Mocom sa tento hormon len vylucuje takze jeho koncentracia je na pociatku na dost nizkych hodnotach, preto by som naozaj neskusala testy pred vynechanim ms, resp skor by som sa nespolahla ak pred ms ukaze negativ.
No ja som otehotnela den po skonceni MS... Termin porodu mi samozrejme dr vyratala podla plodnych dni, no rodila som 11 dni skor, co mi sedelo podla mojich vypoctov🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj to zalezi ci si mala plodne dni alebo nie ak si tehotna tam myslis ze test ti to ukaze a podla mna testy neklamu ak si ho robil ked ti meska menzes