Ahojte,
môže byť tehotenstvo bez žiadnych príznakov? akurát častejšie chodím na malu potrebu ako predtým, žiadne pachy, citlivosť prsníkov,nič...
akurát mi mešká MS 3.deň ale cudnejsie je to že nemám ani žiadne PMS príznaky čo doteraz som vždy mala večer pred dnom MS ... no nejako sa teraz niečo pokazilo 🙄 môže to byť aj choroba prechladnutie? Lebo po tejto stránke sa cítim dosť divne, mávam dni kde soplim jak neviem čo, včera som si začala merať teplotu (normálne, pod pazuchou) a mala som od 36.6-37.0°C večer pred spaním to bolo len 36.5°C ...máte nejakú skúsenosť s meškaním MS a žiadne príznaky ani na tehotenstvo ani na MS 🤔
Pekné ránko prajem 🌹
Ked uz chces merat teplotu, tak si precitaj aspon jeden clanok o bazalnej teplote... merat pod pazuchov nema ziaden vyznam, ani vecer merat nema ziaden vyznam... k tomu ostatnemu sa nevyjadrujem, lekaren je dnes otvorena, pri meskani si staci urobit test.
@malinoismum ahoj, test som si ešte nerobila keďže som v dufaní že to bude len prechladnutie 😆🙈 kebyže vyjde pozitívny tak asi sa poskladam (to teraz neberte ziadna tak že nechcem dieťa, jedno už mám (8m, aj pri prvom som skoro odpadla keď som to zistila 🤔😆😆) myslíš že ukáže už test niečo? Lebo pri dcérke mi meškala 8dni a až potom som si robila test ale tam som mala kŕče ako pred MS čo teraz nemám 😏)
@nikk3y Myslím že keď ho urobíš určite niečo ukaze 🙂 výsledok 😃 Držím prsty nech je to podľa tvojich predstav ❤️🙃
Môžeš byť tehotná aj na začiatku bez príznakov, aj celé tehotenstvo nemusíš mať nijake typické príznaky.
Jednoducho urobiť test, výsledok to nezmení.
Každe tehotenstvo je iné, keď pri predošlom si mala príznaky, tetaz nemusia byť.
@anjelicek26 vsetko si zhrnula 😅😁
@anjelicek26 heh som čakala ze tu budú blbé komenty ale že až taktoooo.... keďže pri dcérke som si merala normálne teplotu a keďže som mala zvýšenú tak by som ju mala zvýšenú aj v posve a mala si sa najprv spýtať či vôbec niečo viem o tom a nie takto písať a áno viem snažila som sa o dcérku 4 a pol roka čiže si takýto moment mohla odpustiť 🤔👍👌 ja som sa pýtala presne na to ci niektoré boli takto ako ja a nie aby mi tu pisali ze idu lestit gulu ci som tehotna, moja otázka smerovala inde, niektoré ktoré nechcú vyryvat to pochopili a ako vidím ostatné nie, toľko k tomu 👍
@malinoismum ďakujem ❤❤
@nikk3y tak my vsetci vieme, ze ste sa o dceru snazili 4,5 roka a nie takto meranie aj tak nefunguje... sprav si test, kazde tehotenstvo je ine...a to aj u tej istej zeny...
@anjelicek26 táto odpoveď je už o inom 👍
@nikk3y nehnevaj sa, ked si prvy krat zistila, ze si tehotna, skoro si odpadla, teraz dieta neplanujes, ale nechranis sa, test si neurobis, pytas sa na fore, ci si tehotna a divis sa blbym komentom?
nemala som žiadne príznaky.... len mi už gyn . vypísala rovno tehu knižku....
@elizabet173 odpadla som skoro od šťastia 👌👍 ale dobre a test som si už spravila 👌
@deti95060810 ďakujem za odpoveď 👌
@nikk3y dufam, ze vysiel k tvojej spokojnosti
Ahojte baby tiež mám otázočku keďže nemám skúsenosti s tehotenstvom . Menštruáciu mám nepravidelnú , ale podľa kalendára mi meškajú 2 dni - posledné tri dni mám pálenie záhy a je mi ťažko na žalúdku test som si robila - žiadne silne dve čiarky viď foto , keďže sa tu alw píše všade u duchoch tak neviem ci je toto možné považovať za ducha a ci niekto z vás mal pálenie záhy uz v rannom štádiu tehotenstva . Ake sú vaše skúsenosti ? A čo si o tom myslite ? Ďakujem každému za reakciu a prajem ešte krásny zvyšok dňa
@matulla49 ale ja tam vidím slabú čiarku..určite test zopakuj aj zajtra..podľa mňa je pozitívny
@55kvetinka55 myslim , že pepino testy falošne duchuj predvčerom som si robila zasa test - včera som dostala menštruáciu a dnes mi je tak zle ako už dlho nebolo
@matulla49 skus lepsiu foto🙏. Preco si kupujes pepino testy ked zvyknu falosne duchovat? Podla mna tam nieco vidim... Ale fotka je fakt zla. Aj ked si dostala ms mozes byt tehotna. Vela mojich kamosiek bolo tehu a malo ms. Skus otestovat po ms a uvidis. Alebo si mohla byt tehu a s ms plodik odisiel. Uvidis po ms.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikk3y a test?