Môžem byť tehotná, alebo len zbytočne panikárim?

anezka30321
18. mar 2022

Dobrý deň, chcela by som sa s Vami poradiť. Mám 19 rokov a včera (posledný deň menštruácie) som mala s partnerom pohlavný styk, aj keď sa to veľmi ako pohlavný styk nedá nazvať, keďže sme sa najprv o seba len treli bez kondomu a potom sme mali sex s kondómom len chvíľu (5-10 minút), keďže ma to bolelo, následne sa dorobil mimo mňa. Bojím sa, že by som mohla byť tehotná aj keď mi to pride nereálne len mám taky divný pocit. Uvažovala som, že by som pre istotu zobrala tabletku po sexe ale keďže som ju brala len nedávno tak mi to nepríde vhodné. Myslíte si, že by som mohla byť tehotná alebo len zbytočne panikárim?
Ďakujem za odpovede.

anjelicek26
18. mar 2022

Pozri ked si taka vystresovana s kazdeho styku (ze zvazujes zas tabletku po) tak ti odporucam zobrat nejake e nasetrene do ruky a ist si dat zaviest spiralu... toto ti vzdy brutal rozhodi cyklus a sex ta boli, lebo si v strese, ci sa neurobi a neostanes tehotna...velmi blba konstelacia na to si to uzit proste...

domka222
18. mar 2022

Nedá sa to nazvať sexom? Čo je potom teda sex?

iwesska
18. mar 2022

Jaj ale uz si velka,uz by si mala vediet,ze k otehotneniu su potrebne spermie. Nestaci sa o niekoho obtriet. Zbytocna ti je tbl PO,ked sa spermie do teba nedostali. Z coho by si mala otehotniet,zo stresu? 🤔

stastna17
18. mar 2022

Nie si tehotna ani takym stylom nebudes nikdy. A tie tabletky su taky bordel ze si iba poskodis, to nie su lentilky a beru sa ak je potrebne ze sa do teba dostal ejakulat nie ze sa niekto obtrel.

lucia147852
18. mar 2022

No dievča zlate, pokial nevieš ako vznikajú deti a máš takto panikáriť každý raz, je to jasný znak toho, že na sex nie si pripravená

dzulli1980
18. mar 2022

Máš frajera, máš sex, daj si predpísať antikoncepciu ... tie tabletky po nemôžeš jesť ako lentilky ... no a pokiaľ deti nenosí bocian, z tohto "trenia" tehotná nebudeš.
@anezka30321

majki_ki
18. mar 2022

@anezka30321 nie si tehotná, tabletka po by ti zbytočne rozhadazala cyklus

anezka30321
autor
18. mar 2022

viem že z trenia nebudem tehotná len ako so pisala hore bol aj chvíľu vomne ale mate pravdu iba panikárim

oli2782
18. mar 2022

@anezka30321 Písala si , že bez kondómu ste sa treli - z toho tehotná nebudeš. Sex ste mali s kondómom - pokial nepraskol, tiež nebudeš tehotná

oblecenie99
18. mar 2022

@anezka30321 Ako aj písali vyššie, máš priateľa, máš sex, a aj stresy - daj si predpísať hormonálnu antikoncepciu. Budeš mať pokoj

thereisabear
18. mar 2022

Môžeš byť tehotná, ak sa priateľove spermie vedia teleportovať 🤷‍♀️

iwesska
18. mar 2022

@anezka30321 Ano,bol v tebe - s kondomom a neurobil sa. Ako sa teda dostali spermie k vajicku? 🤔

meg_junova
18. mar 2022

@anezka30321 určite nie, pokiaľ ste sa milovali s ochranou a partner, že sa iba trel, to sa určite báť nemusis. A definitívne nie, keď mal ejakuláciu mimo teba 🙂 takže kľud, upokoj sa ❤️ a pusti si nejaký dobrý film.

lalenka33
18. mar 2022

Najprv si poriadne doštuduj biológiu a potom sexuj. Tie peniaze, ktoré vyhadzuješ do tabletky PO radšej investuj do antikoncepcie.

hruska91
15. jún 2022

Zbytočne panikaris.

dada0902
15. jún 2022

🤦‍♀️ Bude s toho 💩

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre